Jaké knihy vychází v ÚNORU 2017

2.2.17

Mí milí čtenáři,
máme tu opět další měsíc a s ním únorové knižní novinky! Když jsem se předběžně dívala na chystané novinky, byla jsem mile překvapena, kolik se toho na nás chystá. V tu chvíli jsem měla vybrány cca 4 knihy, ale jsem přesvědčená, že po důkladném prozkoumání se těch knih, které jsou pro mě zajímavé, najde více.
I vám se zdá být únor bohatý na nově vycházející kousky? Celkem by mě zajímalo, na jaké tituly si brousíte zuby vy...


Sarah J. Maas
Nakladatel: CooBoo
Žánr: sci-fi, fantasy
Vychází: 13.2.2017

Celaena Sardothien je nejobávanějším zabijákem celého Adarlanu. Jako obyvatelka Tvrze vrahů musí bezvýhradně poslouchat svého pána Arobynna Hamela, přesto však důvěřuje pouze jedinému člověku – svému kolegovi a příteli Samovi. V těchto novelách nabitých akcí se Celaena vydává na několik odvážných misí, které mají prověřit její schopnosti. Ocitne se na vzdálených ostrovech, uprostřed nemilosrdné pouště i na výpravě za osvobození otroků. Ovšem ne vždy jedná v souladu s Arobynnovými příkazy a za to by mohla zaplatit vlastním životem.


Jean-Luc Bannalac
Nakladatel: Knižní klub
Žánr: krimi, detektivka
Vychází: 1.2.2017

Na břehu malebné řeky Belon, v oblasti, kde se pěstují světově proslulé ústřice, objeví svéhlavá stárnoucí herečka mrtvolu muže. Jen o něco později obdrží komisař Dupin zprávu z legendami opředených kopců Monts d’Arrée, z kraje pověstí o vílách a ďáblovi. Také tam byl nalezen mrtvý člověk, jehož identitu policie nezná. Když komisař zjistí, že stopy vedou k mafii, keltským bratrstvům a záhadným druidským kultům, začne tušit, že tohle bude jeho nejbizarnější případ...


Matthew FitzSimmons
Nakladatel: Knižní klub
Žánr: společenský román
Vychází: 1.2.2017

Je to už deset let, co beze stopy zmizela čtrnáctiletá dcera senátora Lombarda. Případ nikdy nebyl vyřešen. Když však Gibson Vaughn, bývalý mariňák a mimořádně schopný hacker, dostane fotografii, na níž je Suzanne, jeho nejlepší kamarádka z dětství, zachycena v době, kdy už se pohřešovala, pouští se do vlastního pátrání. Jenomže podle všeho není jediný, kdo se o osud ztraceného děvčete začne znovu zajímat…


Fiona McIntosh
Nakladatel: Baronet
Žánr: společenský román
Vychází: 1.2.2017

V předvečer první světové války je Fleurette, dcera majitele význačného parfumérského domu, starším bratrem přinucena provdat se za muže, kterého nenávidí. Ale protože Aimery de Lasset vlastní manufakturu na výrobu parfémů, tak v zájmu zachování obou dynastií Fleurette souhlasí. Manželství však zůstane nenaplněno, jelikož je vyhlášena válka a Aimery nastupuje do francouzské armády bojovat proti Němcům.
Fleurette začíná nový život a nezbývá jí než sama se poprat s povinnostmi, s nimiž nemá žádné zkušenosti. Daří se jí, ale jen do chvíle, než dostane dopis od manželova bratra Sébastiena. Když se Sébastien objeví v jejím domě, Fleurettin život se obrátí vzhůru nohama. Tajemství, které jí odhalí, totiž může zničit obě rodiny!


Karl Ove Knausgard
Nakladatel: Odeon
Žánr: román 
Vychází: 1.2.2017

Karl Ove Knausgard se vrací ve vzpomínkách do doby, kdy ze dne na den opustil manželku i rodné Norsko, zamířil do Stockholmu a spřátelil se s jiným exulantem, intelektuálem a boxerem Geirem. A potkal Lindu, do níž se bláznivě a hluboce zamiloval, usadil se, stal se otcem. Minulost – stejně jako četné úvahové odbočky – funguje jako únik od současnosti, protkané peripetiemi života se třemi dětmi, prázdninovými výlety, narozeninovými oslavami, rodinnou každodenností života ve městě, pulzující, frustrující, naplňující.
Leitmotivem druhé části autobiografického románu Můj boj je láska – ovšem v knausgardovském pojetí. I láska, stejně jako život, totiž znamená boj. Brilantní dílo důrazně plní slib, kterému nikdo nevěřil: že se čtenář i po několika stech stranách bude dožadovat pokračování.



Dishonored - Zkorodovaný muž 
Adam Christopher
Nakladatel: Baronet
Žánr: sci-fi
Vychází: 1.2.2017

Oficiální další kapitola cenami ověnčené videoherní ságy.
Císařovna Emily Kaldwinová vede dvojí život; vykonává své povinnosti císařovny, ale přitom se svým otcem, Corvem Attanem trénuje a zdokonaluje se v umění plížení, boje a vraždění.
V Dunwallu se objeví podivná zahalená postava, která údajně disponuje stejnou mocí, jakou kdysi vládl jistý zabiják známý pod jménem Daud. Protože existuje možnost, že se jejich nejnebezpečnější nepřítel vrátil, Emily a Corvo se po hlavě vrhnou do závodu na život a na smrt s časem. Pokud se jim nepodaří o tomto tajemném nepříteli zjistit pravdu, mohlo by to skončit zkázou nepředstavitelných rozměrů.



Joelle Charbonneau
Nakladatel: Fragment
Žánr: sci-fi, fantasy 
Vychází: 6.2.2017

Hunger Games byly skvělé, tahle série je výjimečná! 2. díl světového bestselleru Cie se podařilo zvládnout náročné zkoušky a prožívá své první dny na univerzitě v Tosu. Vzpomínky na brutální testování, při kterém umírali lidé, ji však děsí ze spaní. Ostatní studenti, kterým vymazali paměť, žijí v blahé nevědomosti. Cia však ví své. Ve snaze odhalit odpornou pravdu o vražedných praktikách nejvyšších vládních úředníků vystavuje sebe i své blízké velkému nebezpečí. Zrádci, kteří usilují o moc, a nehodlají se jen tak vzdát, už totiž tuší, že Cia ví víc, než by měla…


Padesát odstínů temnoty 
E. L. James
Nakladatel: XYZ
Žánr: společenský román
Vychází: 6.2.2017

Druhý díl erotického románu o temných touhách v každém z nás… Poté co Anastasia Steeleová na vlastní kůži pocítí, jak temná jsou tajemství Christiana Greye, opouští ho. Přese vše, co se mezi nimi stalo, na něj stále nemůže zapomenout. Když jí tedy Christian předloží novou smlouvu, nemůže odolat a vrací se k muži, kterého miluje. Postupně odhaluje všechna tajemství a zjišťuje, že jeho padesát odstínů šedi je temnějších, než si kdy dovedla představit. A zatímco Christian bojuje se svými démony, Ana musí učinit nejdůležitější rozhodnutí ve svém životě…


Muži Marie Terezie
Hanne Egghardt
Nakladatel: Ikar
Žánr: literatura faktu
Vychází: 3.2.2017

V době vlády Marie Terezie byly vedle krvavých válek taky uskutečněny reformy s dalekosáhlou, dodnes platnou účinností.
V devíti bohatě ilustrovaných, živoucích portrétech představuje autorka ty muže, kteří měli pro Marii Terezii velký význam. Na jedné straně soukromé vztahy, na druhé její politické rádce a generály.



Světové krimipovídky
Jeffery Deaver, Jo Nesbo
Nakladatel: Domino
Žánr: krimi, detektivka
Vychází: 3.2.2017

To nejlepší ze světové krimi.
Není co dodat.
Co napsat o knize, do níž jsou zařazeny krimipovídky od šestatřiceti mistrů tohoto žánru? Snad jen pár nejslavnějších jmen: Jeffery Deaver, Jo Nesbo, Boris Akunin nebo Ruth Rendellová.
Bylo by ale nespravedlivé vzbuzovat dojem, že další autoři jsou tam jen tak do počtu. Erudovaný editor Maxim Jakubowski věděl dobře, co dělá, když tuto antologii sestavoval. Výsledkem jeho pečlivého výběru je kniha, v níž vás každá povídka chytí a nepustí. Uchvátí. Překvapí. A každá docela něčím jiným.



První láska, poslední pomazání
Ian McEwan
Nakladatel: Odeon
Žánr: román 
Vychází: 7.2.2017

Soubor povídek První láska, poslední pomazání je vůbec první autorovou publikovanou knihou. Dílo, za něž McEwan roku 1976 obdržel cenu Somerseta Maughama, se lyrickým způsobem vypořádává s řadou tabuizovaných témat, jakými jsou kupříkladu sexuální zneužívání či incest, a ukazuje svět v jeho často kruté a tragické podobě. McEwanovi hrdinové jsou lidé nacházející se na okraji lidské společnosti. Autorova prvotina tak připomíná jakéhosi průvodce, který nás provede oblastí přináležející odvrácené straně lidské existence.


Superpozice
Kat Kaufmann
Nakladatel: Odeon
Žánr: román 
Vychází: 7.2.2017

Všechny postavy v této knize se vymyslely samy, nebo z nich to, čím jsou, udělali matka, otec, spolužáci, svině a kreténi. Peprné motto románu Superpozice, což je termín z kvantové fyziky i geologie, nás uvádí do světa šestadvacetileté hudebnice Izy Lewinové: jako dítě přišla do Německa s ruskožidovskými rodiči na začátku devadesátých let. Izy se ptá: Jsem Ruska, Židovka, Němka? Rozhodně si myslí, že říkat o někom, že má migrační pozadí, je blbost; ona říká „migrační popředí“. A tak glosuje svou každodennost, chodí na mejdany, hraje pro peníze, bloumá po Berlíně… Poetický jazyk se střídá s politicky nekorektním a vytváří zajímavou románovou mozaiku.


Spáčův hrad 
Barbara Erskin
Nakladatel: Brána
Žánr: společenský román
Vychází: 6.2.2017

Děj dalšího, netrpělivě očekávaného románu oblíbené autorky se odehrává v 15. a zároveň v 21. století a jeho hrdinkami jsou dvě ženy – Catrin a Miranda.
V roce 1400 se na velšských hranicích schyluje k válce. Catrinin otec je věštec a hraje nebezpečnou hru v centru zuřivého soupeření mezi velšskými knížaty a anglickými pány. Catrin se ocitne ve zdech hradu Sleeper a je vyzvána, aby předpověděla osud Walesu, ona však vidí jen blížící se válku a krev… V roce 2015 odjíždí Miranda na hrad Sleeper, aby unikla realitě a uspořádala si myšlenky. Pomalu cítí, že se v samotě hor probouzí k životu, ale pokaždé, když zavře oči, její sny ožívají. Setkává se v nich s mladou dívkou, která křičí a vztahuje k ní ruce. Zdá se, že jí může pomoct jen Miranda.



Umrlčí cesta
Peter May
Nakladatel: Host
Žánr: dobrodružství, napětí, thriller
Vychází: 6.2.2017

Pokud byste někoho zabili, pamatovali byste si to. Nebo snad ne?
Na opuštěnou pláž na hebridském ostrově Harris moře vyplaví neznámého muže. Je těžce podchlazený a sotva naživu. Neví, kdo je, ani jak se tam dostal. U sebe má mapu takzvané Umrlčí cesty. Netuší, kam ho zavede, ale ví, že se po ní musí vydat.
Detektiv George Gunn vstupuje na břeh ostrůvku ležícího dvacet mil západně od Vnějších Hebrid se zlou předtuchou. Na skále tu byl nalezen muž utlučený k smrti a detektiv musí zjistit, kdo to udělal a proč.
Dospívající dívka leží ve svém pokoji v Edinburghu a zoufale se snaží zjistit pravdu o smrti svého otce, průkopnického vědce. Čím víc se dozvídá o povaze jeho výzkumu, tím víc tuší, že za jeho zmizením stál někdo jiný.
Umrlčí cesta sleduje tři nebezpečné cesty k šokující pravdě — a ke zjištění, že nevědomost nás může stát život.


Horká krev

Lisa Jackson
Nakladatel: Domino
Žánr: dobrodružství, napětí, thriller
Vychází: 6.2.2017

I domnělý hřích se může stát důvodem k vraždě.
V rozhlasovém studiu sedí psycholožka Samanta Leedsová a ve svém pravidelném nočním pořadu rozdává rady a útěchu zoufalým posluchačům. Jeden telefonát se ale velmi liší: podivný volající se představí jako Otec John a Samantě oznámí, že brzy bude muset pykat za těžký hřích, který spáchala.
Krátce poté je v omšelém hotelovém pokoji nalezena uškrcená prostitutka. A pak další… a další. Vyšetřující detektiv Rick Bentz je přesvědčen, že tento vrah je nějakým způsobem spojen s osobou Samanty. A co víc – že dosavadní vraždy jsou jen předehrou toho, co má v jeho smrtnosném plánu následovat.
I Samanta se už začíná bát. Cítí, že příští obětí samozvaného vykonavatele spravedlnosti má být právě ona...


Chladná krev
Lisa Jackson
Nakladatel: Domino
Žánr: dobrodružství, napětí, thriller
Vychází: 6.2.2017

Děsivá vize vraždy, která se právě děje. A ještě děsivější vize vraždy, která se teprve stane…
Na podlaze omšelého bytu leží zmasakrované tělo mrtvé ženy. Vrah si je naprosto jistý, že žádný svědek neexistuje. Mýlí se. Každý jeho krok sledovala jistá žena. Ne, nebyla přítomna na místě činu. Ležela ve své posteli na opačném konci města a snila hrůzný sen o brutální vraždě. A ráno ke svému zděšení zjistila, že její sen se opravdu udál…
Když Olivii Bechettovou o pár týdnů později probere ze spaní další hrůzná vize, rozhodne se jít na policii. Popíše detektivu Bentzovi, co ve snu viděla, ale on zůstává skeptický. Nepřesvědčí ho ani nález mrtvoly, zavražděné přesně tak, jak popsala Olivie.
A pak vyděsí Olivii další sen. Tentokrát však nespatří pouze tvář oběti, ale také vraha. A obě tváře dobře zná…


Svádění a láskominky 

Tara Sivec
Nakladatel: Mladá fronta
Žánr: společenský román
Vychází: 6.2.2017

Svobodné mamince Claire je něco přes dvacet, a aby si vydělala na rozjetí vlastního podniku a svému hubatému, přesto neuvěřitelně rozkošnému (když spí) dítěti zařídila lepší život, pomáhá své nejlepší kamarádce prodávat erotické pomůcky.
Když se v baru v jejím rodném městě objeví Carter, s nímž kdysi strávila noc, která navždycky změnila její život, a nepamatuje si z ní nic než jedinečnou čokoládovou vůni, Claire se postará o to, aby na ni tentokrát nezapomněl.
Carterův šok z toho, že má čtyřletého syna, je sice velký, stejně jako Claiřin strach, že Carter kvůli jejím striím a téměř nulovým postelovým zkušenostem vezme nohy na ramena, přesto se oba pokusí udělat vše proto, aby dosáhli šťastného konce.
Varování: obsahuje barvité líčení postelových radovánek, spoustu expresivních slov a tolik sarkasmu, že by porazil i koně.



Probuzení Simona Spiera
Becky Albertalli
Nakladatel: YOLI
Žánr: young adult
Vychází: 8.2.2017

Šestnáctiletý Simon už nějakou dobu ví, že je gay, ale ještě není připravený sdělit to okolnímu světu. Jedinou výjimkou je tajemný Blue, se kterým si Simon už několik měsíců vyměňuje e-maily a jejich vzájemné pouto sílí. Jenže pak citlivá korespondence padne do nesprávných rukou a Simon se stane obětí vydírání: buď udělá, co se po něm chce, i když se mu to příčí, nebo riskuje, že si tajné e-maily přečte celá škola. V sázce je však ještě mnohem víc – plachého Bluea by nechtěná publicita mohla vyděsit a Simon už by nikdy nezjistil, kdo Blue ve skutečnosti je… Autorka za svůj debutový román obdržela William C. Morris Award a byla nominována na americkou Národní cenu za literaturu.


Toskánské věže 
Carol M. Cram
Nakladatel: Jota
Žánr: historický román 
Vychází: 8.2.2017

Román Toskánské věže, odehrávající se v klikatých uličkách sluncem rozpálených náměstí středověké Itálie, je příběhem mladé ženy, která se odváží vykročit vlastní cestou a prosadit se v muži ovládaném malířském umění a řemesle. Sofia, dcera věhlasného malíře Barducciho, žije v rodném San Gimignanu provdaná za sobeckého a ješitného obchodníka se šafránem, ale tajně touží prosadit svůj talent v malířském umění, do nějž ji svéráznou výchovou zasvětil otec. Ten však nečekaně umírá a dceru už stihne pouze vybídnout, aby svůj sen nevzdávala a nepromarnila tak dar od Boha, kterého se jí dostalo. O pár měsíců později se v Sieně objevuje otrhaný mládenec, a žádá o práci v malířské dílně Maestra Manziniho, bývalého přítele Antonia Barducciho… Příběh mladé svérázné ženy – malířky, zasazený do prostředí středověkých italských měst, upoutá nejenromantické duše, ale i milovníky výtvarného umění a starých řemesel.


Bratr
Joakim Zander
Nakladatel: Host
Žánr: dobrodružství, napětí, thriller
Vychází: 8.2.2017

Jasmine Ajamová utekla před svou minulostí z drsné stockholmské čtvrti Bergort do New Yorku. Jednoho dne dostane zprávu, že nepokoje v ulicích Stockholmu mají co do činění s náhlým zmizením jejího bratra. Lidé říkají, že se radikalizoval a zemřel v Sýrii v boji za Islámský stát. Ale co se mu doopravdy stalo?
Mezitím si v Londýně Klara Walldéenová našla práci ve výzkumném institutu pro lidská práva a připravuje zprávu o důsledcích možné privatizace policie, kterou má prezentovat nejvyšším politickým činitelům Evropské unie. Ale když v jejím okolí začne docházet k podivným děsivým událostem, pochopí, že může nevědomky přispívat k velice temné agendě.



Vášnivý lhář 
Christina Lauren
Nakladatel: Jota
Žánr: společenský román
Vychází: 8.2.2017

Na dvojku, co nechce randit ani se do sebe zamilovat, jsou spolu nějak často nazí.
London Hughesová se po několika letech strávených na vysoké škole oddává surfování, po nocích pracuje za barem, vysedává s kamarády a důkladně zkoumá, jak to vlastně v životě chodí. Všechno jí jde skvěle, nic neřeší, nic neplánuje.
Ale když ji jednou ráno spláchne pořádná vlna a večer ji úplně převálcuje sexy úsměv Luka Suttera, vychýlí se trochu ze svého kurzu… a nabere jeho směr. Jasně, Luke je na první pohled plejboj, ale vytrvalý hlas v hlavě jí pořád opakuje: Prostě to zkus – je to jen jednorázovka.
Luke funguje v módu děvkaře tak dlouho, že už se ani nepozastavuje nad tím, co vlastně dělá. Ale po úžasné noci s London si uvědomí, že se od zničujícího rozchodu vůbec nikam neposunul, ať už se vrhal kamkoliv – a s kýmkoliv. Díky London zatouží zase po něčem víc.
Každý vztah tvoří vždycky dva… a jejich minulost. London si s Lukem sice užívá, ale když zjistí, jaká je jeho minulost – konkrétněji, kdo je kdo v ní – všechno se nějak zamotá, což je přesně to, čemu se chtěla vyhnout. Pak už je to na Lukovi, aby změnil svůj život a přesvědčil ji, že nemá přehazovat výhybku.
Čtvrtá kniha v sérii Vášnivých, která začala Vášnivým svůdníkem (knihou roku v Romantic Times, kterou Sylvia Day označila za „sladce vzrušující poklad“) a pokračovala Vášnivým sprosťákem a Vášnivým hříšníkem.


Mizera 

Barbara Cartland
Nakladatel: Baronet
Žánr: román pro ženy
Vychází: 8.2.2017

Hrabě z Rothinghamu je mizera – a sobecký a nestoudný sukničkář. Alespoň je o tom přesvědčená celá Anglie. A jeho pověst se nezlepší, když ho sám princ z Walesu požádá, aby se oženil se svou milenkou – lady Elaine Wilmotovou – a on odmítne.
Ve skutečnosti však hrabě není krutý člověk. A když jednoho dne při projížďce venkovskými lesy narazí na dámu v nesnázích, rozhodne se jí pomoci. Syringa Meltonová se totiž ocitla v nezáviděníhodné situaci – její rodina přišla o peníze a ona se musí vzdát nejenom domova a majetku, ale i daleko cennějších věcí.
Hrabě se rozhodne mladé a nevinné dívce ukázat velký svět – a odveze ji do Londýna, aby tam začala žít nový život. To se však ukáže jako hrubá chyba. Na Syringu ve velkoměstě nečeká radost a štěstí, ale naopak hrozivé nebezpečí.
Kam až sahá síť intrik, žárlivosti a touhy po penězích? Podaří se Syrinze uniknout ze smrtonosné pasti, která pro ni byla nachystána? A uvědomí si hrabě, komu ve skutečnosti patří jeho srdce?



Skóre
Elle Kennedy
Nakladatel: Baronet
Žánr: young adult
Vychází: 8.2.2017

Allie Hayesová má problém. Blíží se promoce a ona zatím pořád netuší, co bude dělat po škole. Navíc si po krachu dlouhodobého vztahu léčí zlomené srdce a o žádný nový vztah nemá nejmenší zájem. Sex rozhodně nic nevyřeší, jenže pohlednému hokejistovi Deanu Di-Laurentisovi je nemožné odolat. Alespoň na jednu noc touží Allie zapomenout na nejistou budoucnost, v níž na ni určitě nečeká král rychlovek na jednu noc.
Dean vždycky dostane, co chce. Holky, dobré známky, holky, slávu… holky. Holt si rád užívá a zatím nepotkal ženu, jež by byla vůči jeho kouzlu imunní. Dokud nepoznal Allie. Za jedinou noc mu divoká blondýnka obrátila život vzhůru nohama – a teď se chce jenom přátelit? Tak to ani náhodou.
Když ale jeho život nabere nečekaný směr, Dean začne uvažovat, jestli není načase přestat skórovat a místo toho dát šanci lásce.



Siréna
Kiera Cass
Nakladatel: CooBoo
Žánr: young adult
Vychází: 13.2.2017

Láska je vždycky risk i zisk Oceán zachránil Kahlen před smrtí. Je to už dávno, co ji nenechal utonout, a od té doby mu slouží jako siréna. Svým zpěvem láká bezpočet neznámých do hlubin moře, aby tak splatila dluh. Může se pohybovat také na zemi mezi lidmi, ale protože by i jediným slovem mohla způsobit smrt, musí držet jazyk za zuby. Dívá se, jak žijí obyčejní lidé a těší se, až bude taky smět hlasitě mluvit, smát se a svobodně žít. Je smířená se samotou až do konce služby… ale pak se seznámí s Akinlim. Je to kluk, který má všechno, o čem kdy snila. Vypadá dobře, je srdečný, vtipný a bezprostřední, zajímá ho nejenom její krása. Všemožně se s ní snaží komunikovat, úžasně si rozumějí a vztah mezi nimi rychle přeroste kamarádství. Ať chtějí nebo ne, jsou spojeni poutem lásky… A Kahlen chce. Jsou tu však pravidla daná Oceánem a zamilovat se do člověka? To by jistě žádná siréna neměla. Bude muset Akinliho opustit. Žádný člověk nesmí v životě poznat mořský svět sirén. Jenomže poprvé po létech poslušnosti je Kahlen rozhodnutá následovat hlas srdce.


Petra Gabrielová
Nakladatel: Knižní klub
Žánr: historický román 
Vychází: 13.2.2017

Kostnice 1414
Na útěku před kupcem dětí se Enlin dostane se svým malým bratrem do Kostnice. Králové, knížata a učenci ze všech koutů světa chtějí při velkém koncilu reformovat církev. Enlin najde přátele a setká se s mužem, který na ni hluboce zapůsobí – s Janem Husem, kacířem z Čech. Nechápavě spoluprožívá, jak se Hus stává hracím míčem intrik. Nakonec se i ona sama dostane do mlýnů mocných a musí se obávat o svůj život...


Philip Freeman
Nakladatel: Knižní klub
Žánr: historický román 
Vychází: 13.2.2017

Historický dobrodružný román s kriminální zápletkou Kosti svaté Brigity je prvním dílem příběhů z Irska na počátku šestého století, kdy se v Irsku šířilo křesťanství. Vypravěčkou je mladá sestra Deirdre, půvabná a vzdělaná, která putuje po kraji a pátrá po vzácných ostatcích svaté Brigity, které někdo vzal z kostela. I když se jako bard těší velkým výsadám, dostává se do mnoha nebezpečných situací.


Jiří Hanibal
Nakladatel: Knižní klub
Žánr: historický román 
Vychází: 13.2.2017

Oblíbený autor především historických románů tentokrát přibližuje čtenářům křehký milostný příběh. Studentská láska Tomáše a Denisy se odehrává v Táboře v pohnutém období od podzimu 1937 do podzimu roku 1939, kdy dobové okolnosti se surovou bezohledností zasahovaly do životů obyčejných lidí jako vichřice, která rozvrací a proměňuje vše kolem. Z krátkého epilogu po osvobození v roce 1945 se pak čtenář dozvídá o dalších osudech hrdinů.


Barbara Wood
Nakladatel: Ikar
Žánr: historický román 
Vychází: 13.2.2017

Píše se rok 1920 a dvacetiletá Elizabeth Van Lindenová se stejně jako její vrstevníci pokouší co nejrychleji se vymanit z konvencí, na kterých lpí generace jejích rodičů a které po válce už nemohou platit. Svobodný život se vydá hledat s milovaným mužem do jihozápadní Kalifornie, kde pořád ještě na odvážlivce a dobrodruhy čekají skvělé příležitosti. Brzy zjistí, že si vzala člověka, kterého vůbec nezná, sobeckého, bezohledného a s násilnickými sklony. Ale nevzdá se, snaží se najít smysl života v práci pro místní bílou i indiánskou komunitu a přitom tajně sní o nové lásce. Dosáhne štěstí, jež si zaslouží?


James Aitcheson
Nakladatel: Vyšehrad
Žánr: historický román 
Vychází: 13.2.2017

Příběh začíná na nepokojné hranici Anglie a Walesu, kde Tancred, známý hrdinskými válečnými činy, dostane půdu od svého nového pána Roberta Maleta na oplátku za své služby v bitvě o Eoferwic. Teď je tedy i on vlastním pánem, má malou družinu rytířů a sídlo, které může nazývat domovem. Jenže situace v celém království, a obzvlášť na hranici, je víc než neklidná a Tancred by mohl o své těžce vydobyté výsady brzy přijít. Normanské království se ocitá na všech stranách v obklíčení – staří i noví nepřátelé se spojí a chystají se zaútočit. Křehká vláda krále Guillauma v Anglii se tím dostává až na pokraj pádu.
Tancred je vybrán, aby vedl výpravu do vnitrozemí Walesu. Ujímá se tak nejtěžšího úkolu, který ho buď proslaví, nebo přivede do záhuby. V celém svém životě ještě nikdy nečelil beznadějnější situaci… Napínavý román se čte jedním dechem. Autor využívá svých historických zkušeností a nechá hlavní postavy jednat tak, jak by se skutečně mohly chovat v 11. století.


Rowan Coleman
Nakladatel: Domino
Žánr: společenský román
Vychází: 20.2.2017

Odejít z tohoto světa je snazší, když vás netrápí nedokonané a nevyřčené…
Stella Careyová je provdaná za válečného veterána Vincenta, který po návratu z bojů tráví večery ve společnosti traumatických vzpomínek, úplně uzamčen před vnějším světem. Aby unikla před neútěšnou realitou domova, bere si Stella stále více nočních směn v hospicu.
Rozmluvy s pacienty jí přinášejí zvláštní klid. Seznamuje se s jejich osudy; vnímá, jak odlišně lidé přijímají blízkost smrti. A především stále silněji chápe, jak je pro umírajícího člověka důležité urovnat a uzavřít vztahy s blízkými. A právě tehdy začne Stella psát dopisy, jejichž prostřednictvím se její pacienti loučí se svými milovanými. Některé jsou plné humoru či lásky, jiné obsahují souhrn praktických rad, z dalších čiší lítost…
Všechny dopisy Stella odešle, až jejich faktický pisatel zemře. Tento slib dodržuje až do jedné noci: tehdy sepíše dopis, který je pro pacienta poslední šancí na odčinění dávné viny – pokud ovšem bude doručen včas…


Karla Kubíková
Nakladatel: Knižní klub
Žánr: román 
Vychází: 20.2.2017

Anděla Brůmová prožívá dětství za první světové války, v době bídy a hladu. Sňatkem sice unikne nenáviděné práci v továrně, ale „pozvednutí“ do vyšší třídy na malém městě ji nijak netěší. Její největší touhou je hrát divadlo, ovšem ve svém přání nenalézá oporu ani u manžela. Anděla uteče ke kočovnému divadlu. Domů se vrací nemocná a ponížená… Jak se vypořádá se svým okolím a dcerami, které kdysi zklamala? Román je rodinnou ságou zahrnující téměř celé dvacáté století a nastolující otázku, nakolik je následovat svůj sen správné a nakolik se jedná o sobectví.


Valerie Bowman
Nakladatel: Ikar
Žánr: román pro ženy
Vychází: 20.2.2017

Lady Lucy Uptonová má ostrý jazyk, kuráž a ochranitelské sklony. Když její cudná přítelkyně Cassandra potřebuje odradit nežádoucího ctitele, kdo jiný by jí pomohl než ona? Skvělý plán, zahrnující úkryt ve křoví, se neukáže tak docela bez chyb, a Lucy musí ctiteli čelit sama. Chápe, proč Cassandra vévodu z Claringdonu nechce – vždyť je tak nafoukaný! I když zároveň opravdu velmi pohledný… Lucy je natolik odhodlána ubránit kamarádčino srdce, že v zápalu boje nakonec ztratí své vlastní.


Justin Cronin
Nakladatel: Knižní klub
Žánr: horor
Vychází: 20.2.2017

Prošli jste Přechodem. Čelili Dvanáctce. Teď vejděte do Města zrcadel k poslednímu zúčtování.
Dvanáctka byla rozprášena. Ve světě skončilo století vlády nepředstavitelných hrůz. Potomci těch, kteří přežili, začínají opouštět hradby města s odhodláním vybudovat novou společnost. Daleko od nich, v mrtvé metropoli na východě kontinentu, však čeká Nula, první nositel viru. Jeho nenávist dokáže utišit pouze porážka Amy, jeho protipólu, jediné naděje umírajícího lidstva. Dívky z Neznáma, která je pro zničení Nuly ochotná obětovat vše. A nejspíš bude muset…



Kristína Farkašová
Nakladatel: Ikar
Žánr: román 
Vychází: 17.2.2017

Úspěšná slovenská herečka a moderátorka Kristína Farkašová je šťastnou maminkou dvojčat, holčiček Ely a Matildy. Ve svých blogových zápiscích, které loni shrnula do knižního bestselleru, vtipně popisuje svoje zkušenosti s těhotenstvím a mateřstvím. Její pohled na život s neposednými dvojčaty je láskyplný a optimistický a zároveň vtipný a občas mírně sarkastický. Mateřství je skvělá věc, ale někdy to dá zabrat. Půvabně graficky upravenou knížku ilustroval Kristínin otec, herec Boris Farkaš.


Debbie Macomber
Nakladatel: Ikar
Žánr: společenský román
Vychází: 17.2.2017

Cassie Carterová si se svými sestrami byla v dětství velmi blízká, ale jistá nešťastná událost jejich pouta zpřetrhala a Cassie hned po střední škole od rodiny utekla, jen aby se vdala za nesprávného muže a zahodila těžce vydřená studia. Její rozhodnutí zlomí jejím rodičům srdce a ještě víc proti ní sestry zatvrdí... Nyní je jí jednatřicet, od manžela odchází a touží se s rodinou usmířit, ale to není vůbec snadné. Jednoho dne jí zavolá starší sestra Karen a Cassie po své šanci ke smíru skočí. Má se však ještě ke komu vracet?


Rajiv Parti, Paul Perry
Nakladatel: Pragma
Žánr: populárně naučná literatura
Vychází: 17.2.2017

„Jeden z nejúžasnějších zážitků blízké smrti, o kterých jsem kdy slyšel,“ napsal Raymond Moody, autor bestselleru Život po životě, o tomto pozoruhodném příběhu, pravdivém a nesmírně inspirativním. Před zážitkem blízké smrti byl dr. Rajiv Parti bohatý a úspěšný lékař se skvělou kariérou na kardiologické klinice v Kalifornii. Po probuzení ze stavu, v němž se mu dostalo zásadního poučení, dospěl k duchovní transformaci, dokázal změnit své zaměstnání, životní styl i základní životní přesvědčení.


William Ritter
Nakladatel: Host
Žánr: young adult
Vychází: 16.2.2017

Rok 1892, New Fiddleham, Nová Anglie. Věci tu nikdy nejsou takové, jaké se zdají být, zvláště když jsou Abigail Rooková a její excentrický zaměstnavatel R. F. Jackaby opět vyzváni, aby vyšetřovali nadpřirozené jevy.
Nejprve se objeví zákeřní měňavci zamaskovaní jako roztomilá koťátka. O den později je jejich majitelka nalezena mrtvá a na krku má podivnou bodnou ránu. Hned nato se z blízkého Gad’s Valley ztratí dinosauří zub odkrytý při nedávných vykopávkách a v údolí začne řádit neidentifikovatelná bestie, která napadá zvířata i lidi a nechává za sebou jen zmrzačená těla. Policista Charlie Cane, který se do údolí odstěhoval z New Fiddlehamu, žádá o pomoc, a tak se Abigail s Jackabym vydávají chytit zloděje, příšeru a vraha.


Stanley Bradley
Nakladatel: Brána
Žánr: populárně naučná literatura
Vychází: 15.2.2017

Známý psychotronik a vizionář Stanley Bradley se zabývá ve své stále žádané knize skrytými a nerozvinutými intuitivními schopnostmi většiny lidí a uvádí poznatky, které nám mohou pomoci naučit se odkrývat budoucnost. Autor vychází ze svých zkušeností z práce s klienty a je přesvědčen, že naučit se předpovídat je jen otázkou času a pevné vůle. Podle autora jsou dobrými vizionáři všichni úspěšní obchodníci, finančníci či spisovatelé a učit se předvídat a vidět do budoucnosti je stejně užitečné jako učit se cokoliv jiného. A v některých případech i mnohem užitečnější.


Chris Ryan
Nakladatel: Naše vojsko
Žánr: dobrodružství, napětí, thriller
Vychází: 15.2.2017

Ve výcvikovém prostoru Brecon Beacons se adepti na vstup do SAS v nepříjemně chladném ránu připravují podstoupit nejtvrdší zkoušku způsobilosti zvanou „Fan Dance“. Kdysi slibný mladý příslušník speciální jednotky a nyní zlomený muž a alkoholik John Porter dosluhuje svou kariéru u výcvikové eskadry Pluku. Než však může Fan Dance vůbec začít, šest maskovaných ozbrojenců provede devastující útok. Zahynou při něm desítky vojáků. V chaosu po masakru se vláda zoufale snaží provést odvetnou akci a povolá Portera a dalšího přeživšího instruktora Johna Balda na brífink do Londýna. Jejich rozkaz zní: vystopovat, dopadnout a zlikvidovat všechny osoby odpovědné za vražedný útok. Následuje smrtící hra, v níž jde o to zabít nebo být zabit. Bald s Porterem vedou při krvavé odvetné misi úderný tým. Když se však přiblíží k poslední cílové osobě, s překvapením zjišťují, že jim hrozí daleko větší nebezpečí od osob z domova.


Victoria Schwab
Nakladatel: CooBoo
Žánr: sci-fi, fantasy 
Vychází: 13.2.2017

Vítejte v temném městě Verity, kde najdete všechno, jen ne bezpečí… protože tohle místo ohrožují monstra, která se zrodila z násilí. Kate touží být tak nemilosrdná jako její otec, který vládne severní části Verity, nechává nestvůry potulovat po městě a vybírá od lidí peníze za jejich bezpečí. Po pěti letech na internátních školách se Kate konečně vrací domů a chce ukázat otci, že je stejně nelítostná jako on. August chce být člověk. Ale není. Je nestvůrou, která dokáže krást duše pomocí hudby. Jeho otec řídí jižní část města a snaží se chránit nevinné. August je jeho tajná zbraň. Jejich město je rozdělené. Jejich město se rozpadá. A Kate a August jsou jediní, kdo chápou obě strany, jediní, kdo jsou schopní něco udělat. A přitom tak rozdílní… Ale jak se může člověk rozhodnout, jestli bude hrdina nebo zloduch, když je tak těžké rozlišit, co je co?


Jenny Han, Siobhan Vivian
Nakladatel: CooBoo
Žánr: young adult
Vychází: 20.2.2017

Velké holky nepláčou, ale vezmou svůj osud pevně do rukou.
Ostrov Jar není jen idylické místo na dovolenou, ale to vědí pouze ti, co na něm žijí. Kat, Mary a Lillia chodí na střední školu, ale to je asi to jediné, co mají společného… tedy kromě touhy pomstít se. Pomstít se těm, kteří je šikanovali, vysmívali se jim a udělali jim ze života peklo. Špatné věci se totiž stávají i hodným holkám. KAT už má dost toho, jak ji její bývalá nejlepší kamarádka ponižuje. LILLIA klukům vždy věřila, ale tomu je konec. Ne potom, co se stalo tohle léto. A rozhodně to nenechá jen tak. MARY ostrov před šesti lety opustila kvůli klukovi. Ale vrátila se a chce, aby ten, co jí kdysi ublížil, taky trpěl. Žádná z dívek by se sama nedokázala bránit, ale dohromady… dohromady jsou schopné čehokoli.


Sabrina Jeffries
Nakladatel: Baronet
Žánr: román pro ženy
Vychází: 15.2.2017

Krátce po potlačení Cromwellova povstání se do Anglie vrací král Karel II. a nedlouho potom je odhalen pokus o jeho zavraždění. Z něj je obviněn králův lékař, sir Henry Winchilsea, který mu prý chtěl podat jed v léku. Je zavřený v Toweru a čeká na odsouzení. Přestože tvrdí, že je nevinen, nemůže to nijak prokázat. A celý Londýn ví, že jeho jediná dcera po jeho zatčení spáchala sebevraždu.
Slečna Marianna Winchilseaová však díky této lsti unikla z Londýna a skrývá se v úloze léčitelky u tetičky Tamary na bývalém panství svého otce, protože chce vypátrat, kdo mohl mít zájem na falešném obvinění jejího otce...


Ostrov strachu 
R. L. Stine
Nakladatel: Baronet
Žánr: young adult
Vychází: 15.2.2017

Všichni v Shadyside vědí, že bohatá a výstřední rodina Fearových má děsivou minulost. Jenže Brendan Fear se zdá jiný. Je přátelský, roztomilý a patří k oblíbeným klukům ve škole. A kromě toho je do něj Rachel Martinová blázen.
Když Brendan pozve Rachel na svou exkluzivní celonoční narozeninovou oslavu na tajemném ostrově Strach, dívka bez váhání pozvání přijme, přestože ji kamarádka varuje, ať tam nechodí. Brendan sice patří k Fearovým, ale co špatného by se mohlo stát na narozeninovém večírku?
Jakmile Rachel a ostatní hosté dorazí na ostrov, začnou hry. Jenomže hry, které Brendan Fear neplánoval, nejsou z těch, které by kdokoli chtěl hrát. Když při lovu pokladů dojde k několika děsivým překvapením, Rachel musí bojovat, aby přežila tu nejsmrtelnější hru ze všech – hru na vraždu.



Nestydaté neviňátko
Dominik Dán
Nakladatel: Slovart
Žánr: krimi, detektivka
Vychází: 20.2.2017

Dvojice detektivů z oddělení vražd Richard Krauz a Josef Fischer zvaný Chosé vyšetřují nový případ: bestiální vraždu studentky architektury Moniky, kterou vrah uškrtil doma u rodičů, v jejím pokoji. Jako obyčejně nejsou největším nepřítelem zkušených detektivů úskoky zákeřného vraha, ale čas, který letí víc než neúprosně… Ale ne vždy zákonitě dopředu. Minulost se nedá změnit ani vymazat… Události minulého roku pronásledují Krauze, vystupují do popředí a promítají se do současnosti. Kdo Moniku zneužil a zavraždil? Je smrt bosse, který je taktéž zavražděn, závažnější než smrt mladé studentky? Kdy už konečně skončí mafiánské vraždy? Kdo přesvědčí prominentní rodiče zavražděné a věčně nespokojeného šéfa kriminálky, že detektivové z mordparty dělají, co je v jejich silách?


Hříšní lidé města Písku
Ladislav Beran 
Nakladatel: Moba
Žánr: krimi, detektivka
Vychází: 28.2.2017

V každém městě, a dokonce i v každé obci žijí tací, kteří stojí na druhé straně zákona a ze svých hříchů se pak zpovídají před soudem. A právě o nich pojednává další povídková kniha bývalého kriminalisty Ladislava Berana. Jednotlivé příběhy nás uvádějí do každodenní práce písecké pátračky na sklonku první republiky. Autor vychází ze skutečných případů a suchou řeč archivních protokolů převádí do čtivé formy.


Evangelium Máří Magdaleny 
Jan Bauer
Nakladatel: Moba
Žánr: historický román 
Vychází: 28.2.2017

Břeněk Malovec z Malovic je králem Jiřím z Poděbrad vyslán do Turecka coby vůdce diplomatického poselstva. Když se dlouho nevrací, vydává se jeho snoubenka, šlechtická dcera Kateřina z Voračova, za ním. Po dobrodružném putování po Dunaji se ocitne v sultánově harému, odkud však se štěstím uniká. Velmistr řádu johanitů ji pak v doprovodu jednoho ze svých rytířů posílá do Egypta, kde má nalézt církví utajované Evangelium svaté Máří Magdalény, vzácný rukopis z doby prvních křesťanů. Dočká se však Kateřina také shledání se svým milým?


Příběh staré šperkovnice 
Marie Macková
Nakladatel: Moba
Žánr: historický román 
Vychází: 28.2.2017

Po požáru kláštera a poutního kostela v Králíkách je nalezena kazeta se starými šperky. Avšak nálezce, prostý zednický pomocník, záhy umírá. Komisař finanční stráže Eduard Plischek díky válečnému vysloužilci Mourkovi zjišťuje, že jeden z klenotů, rozpůlené zlaté srdce, patřil sestrám Magdě a Marii. Ty doprovázely jeho pluk při tažení do Neapolska jako markytánky a srdce s sebou nesly jako talisman. Tady ale stopa končí...


Manžel, který štěká, taky kouše 
Alena Jakoubková
Nakladatel: Moba
Žánr: společenský román
Vychází: 28.2.2017

Když šestnáctiletá Sonja neplánovaně otěhotní, převrátí to život naruby nejen jí. Pro rodiče je to tragédie a za dceřin poklesek se stydí, takže ji záhy odklidí k tetě do města na druhém konci republiky, navíc ji přinutí, aby dítě ihned po porodu dala k adopci. Sonja pod nátlakem udělá, co si rodiče přejí, ale nikdy jim to neodpustí...


Šaty pro poutníky 
Irena Závacká
Nakladatel: Moba
Žánr: historický román 
Vychází: 28.2.2017

Ijnet řeší složitou situaci jak v pracovním, tak v osobním životě. Sapetra, dodavatel barviv na látky a druh Ijnetiny nejlepší přítelkyně, je vězněn v dalekém Mennoferu. A Kemnet, otec Ijnetiny dcery, má stále zapovězen vstup do Vesetu. Její pouť začíná cestou do Mennoferu, pokračuje přes Sinaj a město Abdžu, kde se shledává s milovaným Kemnetem, a končí zpátky v hlavním městě Vesetu. Ijnet však vidí věci jinak než dříve, a snad i ona sama se změnila.


Katalánec 
Noah Gordon
Nakladatel: Knižní klub 
Žánr: historický román 
Vychází: 27.2.2017

Román nás zavede na španělský venkov, do Galicie. Na vinici své rodiny se vrací z toulek po světě Josep, druhorozený syn... S překvapením zjistí, že jeho starší bratr Donat chce rodinné vinice prodat. Protože má za sebou pár let práce na nejlepších francouzských vinicích, rozhodne se, že se zadluží a od bratra rodnou hroudu koupí... Sledujeme jímavý příběh o lásce k půdě a o proměně rebela v usazeného vinaře.


Fixed 3: Oddaná tobě 
Laurelin Paige
Nakladatel: Ikar
Žánr: román pro ženy
Vychází: 24.2.2017

Vztah Alayny Withersové a Hudsona Pierca prošel mnoha zkouškami. Oba jsou přesvědčeni, že i přes minulé chyby si dokážou odpustit a milovat se ještě oddaněji. Slíbí si se vší vážností, že od teď mezi sebou nebudou mít žádná tajemství. Proto je Alaynino srdce zlomeno tím bolestněji, když přijde na to, že Hudson svůj slib porušil, a navíc jí odmítá cokoliv vysvětlit. Jakkoliv ho miluje snad víc, než kdy dřív, tato poslední zrada její lásku málem pohřbí navždy. Ještě ke všemu se kolem ní motá bezcitná Celia, která je ihned ochotná toho využít…


Lovec králíků
Lars Kepler
Nakladatel: Host
Žánr: krimi, detektivka
Vychází: 23.2.2017

Šestý díl série o komisaři Joonu Linnovi.
Mistr thrilleru Lars Kepler je zpět s novým knižním trhákem o komisaři Joonovi Linnovi.
Joona Linna je už dva roky ve vězení s vysokou ostrahou. A teď ho odvezli na tajnou schůzku. Po vraždě jednoho ze švédských ministrů totiž policie potřebuje, aby jí pomohl vypátrat a zastavit pachatele, který nejspíš plánuje další vraždy v politických kruzích. Policie pracuje s verzí teroristického pozadí případu, Joona však tuší, že oběti, kterých brzy bude víc, spojuje cosi jiného… On i Saga Bauerová musejí pracovat tajně a proti rozkazům svých nadřízených, aby vraha zastavili dřív, než bude příliš pozdě.
Hříčka osudu nečekaně postaví do centra dění populárního kuchaře Rexe Müllera. Má v plánu poprvé se postarat o svého syna Sammyho. Ale místo tří týdnů dovolené ho čeká děsivý boj o přežití.
Až se z vašeho telefonu ozve dětský hlas odříkávající básničku o králících, dejte se na útěk, protože právě tu slyšely všechny oběti před smrtí.


Volání netvora 

Patrick Ness
Nakladatel: Slovart
Žánr: sci-fi, fantasy 
Vychází: 27.2.2017

Třináctiletého Conora navštěvuje noc co noc netvor. Není to však ten, kterého Conor očekával - ten z noční můry, jež ho pronásleduje od doby, kdy jeho maminku začali v nemocnici týrat neúspěšnými léčebnými procedurami. Tenhle netvor je jiný. Je to tajuplný přízrak z dávných časů, ukrývající se v podobě starého stromu za domem. Je tu proto, aby Conorovi vyprávěl tři příběhy. Na oplátku ale něco chce. Tu nejnebezpečnější věc ze všech. Chce pravdu.
Tajemnou knihu plnou temně pohádkové atmosféry napsal Patrick Ness na námět zesnulé Siobhan Dowdové a v roce 2016 podle něj natočil stejnojmenný film Juan Antonio Bayona.


Rosemary Beach 3: Nevinná navždy 

Abbi Glines
Nakladatel: YOLI
Žánr: young adult
Vychází: 22.2.2017

Dva nevlastní sourozenci. Dva rozdílné světy. Osudová přitažlivost. Rush slíbil Blaire věčnou lásku… ale sliby není lehké dodržet. Dokážou spolu šťastně žít, nebo už vše zašlo příliš daleko? Rush musí volit mezi svou rodinou a láskou k Blaire, přitom nechce ani jedno ztratit. Bude si muset vybrat, co je pro něj důležitější. Ale jde to vůbec? Blaire nechce opustit svoji pohádkovou představu o láskyplném vztahu s Rushem, ale sama sobě musí přiznat, že už to dávno není pravda. Oba se navzájem zraňují a Blaire už nemůže zastírat, že téměř nic není v pořádku. Díky své lásce k Rushovi a touze po spokojené rodině dál věří, že přijdou na způsob, jak všechno skloubit. Nakonec ale musí udělat to, co bude nejlepší pro ni a pro miminko. I kdyby jí to mělo zlomit srdce. Dovedou svůj vztah Rush a Blaire udržet, aby každý z nich neztratil příliš?


Dýchej za mě - V žáru bezpečí 4 
Maya Banks
Nakladatel: HarperCollins
Žánr: společenský román
Vychází: 28.2.2017

Agentka Eliza se odvážně vrhá do všech úkolů, i přes děsivé tajemství ze své minulosti. Kdysi se ocitla v moci zločince, kterého se jí podařilo dostat za mříže, jenže teď je Thomas na svobodě! Eliza nemůže čekat, až si pro ni přijde, ale musí ho jednou provždy zneškodnit.
Wade nikdy nikomu nedovolil nahlédnout pod svou masku – kromě Elizy. Ta se mu dostala pod kůži a nic mu ji nedokáže vyhnat z hlavy. Když však v jejích očích zahlédne paniku a strach, ví, že je něco špatně. Tentokrát to nebude Eliza, kdo se postaví do role ochránce. A stojí za to, aby se za ni Wade bil do posledního dechu…!



Zkrocení markýze z Raventhorne 
Stephanie Laurens
Nakladatel: HarperCollins
Žánr: román pro ženy
Vychází: 28.2.2017

Mary vždy dostane to, co chce! A nejen proto, že je Cynsterová…
Poslední svobodná dívka z rodu Cynsterů přece nemůže zůstat na ocet! Mary je rozhodnutá vzít osud do vlastních rukou a najít si manžela, o jakém vždy snila. Na pomyslném seznamu potenciálních ženichů je tvrdohlavý lev všech salonů Ryder Cavanaugh, markýz z Raventhorne, skoro až na posledním místě.
Jenže to vypadá, že Osud s ní má jiné plány! Markýz se kolem ní stále motá a pronásleduje ji na každé společenské akci této sezony. Jako by ji sváděl, chtěl ji přesvědčit, aby se stala jeho markýzou… Mary mu odolává, ale jen do chvíle, než si uvědomí, že Ryder vůbec netouží po bohatství Cynsterových, ale po jejím srdci.


Aféry privilegovaných 

Nora Roberts
Nakladatel: HarperCollins
Žánr: román pro ženy
Vychází: 28.2.2017

Skandál v knížectví
Princezna Gabriela z knížectví Cordina uteče ze zajetí, ale na cestě k rodině má nehodu a ztratí paměť. A únosci jsou stále na svobodě! Proto jejímu otci nezbude nic jiného než najmout bodyguarda, který s Její Výsostí princeznou Gabrielou bude ve dne v noci…
Jediný muž, který se na tuto práci hodí, je Američan Reeve MacGee. Přitažlivý a charismatický bývalý policista dokáže ochránit Gabrielu před únosci, možná jí i vrátit paměť, ale zabránit tomu, aby jeho srdce propadlo lásce k ní, neumí…

Dokonalé představení
Když Američanka Eve před lety navštívila knížectví Cordina – tehdy ještě jako školačka –, setkala se s neodolatelným princem Alexanderem a od té doby o něm nepřestala snít. Jenže princové si obyčejnou dívku berou jen v pohádkách.
Teď se do téhle malé země na břehu Středozemního moře znovu vrací, aby tu na divadelních prknech představila svou hereckou společnost. Alex je překvapený, v jakou sebevědomou, nezávislou a krásnou ženu Eve vyrostla. Přestože to vůbec neměl v plánu, najednou touží Eve dokázat, že on je tím pravým, koho by si měla vzít za manžela!


Skrytá čísla

Margot Lee Shetterly
Nakladatel: HarperCollins
Žánr: literatura faktu
Vychází: 28.2.2017

Pravdivý příběh tří Afroameričanek, jež se zapsaly do dějin NASA jako tzv. lidské počítače. Matematičky černé pleti Dorothy Vaughanová, Mary Jacksonová a Katherine Johnsonová přispěly k největším úspěchům NASA a významně napomohly k uskutečnění amerického snu vyslat člověka do vesmíru a přistát na Měsíci. Jejich výpočty přispěly k tomu, že americký astronaut John Glenn mohl v roce 1962 úspěšně letět do kosmu.
Příběh napsaný na základě osobních vzpomínek bývalých zaměstnanců a jejich rodinných příslušníků, studia archivních dokumentů, korespondence a článků v novinách o trojici černošek stojících na americkém společenském žebříčku na nejnižší příčce, jejichž práce však navždy změnila tvář NASA a v době studené války pomohla Spojeným státům americkým podmanit si vesmír.



Pohřeb
Neil Cross
Nakladatel: Moba
Žánr: krimi, detektivka
Vychází: 28.2.2017
Nathan nikdy nezapomněl na nejhorší noc svého života, kdy náhle a strašlivě zemřela mladá žena. Jenom on a Bob, jeho starý známý, vědí, co se tehdy doopravdy stalo, a míní to tak nechat. Ale o mnoho let později, za jedné deštivé noci, se u Nathanových dveří objeví Bob a nese děsivé zprávy. Staré rány jsou znovu otevřeny a hrozí, že celý Nathanův svět rozcupují na kousky. Protože Nathan teď má svá vlastní tajemství… tajemství, která mohou zničit všechno, o co bojoval a co vybudoval. A Bob si nejspíš ani neuvědomuje, jak daleko je Nathan ochoten zajít, jenom aby je udržel v tajnosti.


Čistá láska 
Jana Benková
Nakladatel: Moba
Žánr: společenský román
Vychází: 28.2.2017

Líza bydlí se svou sestrou a společně provozují rodinnou cukrárnu, kterou zdědily. Finanční tíseň však Lízu donutí přijmout druhé zaměstnání ve městě. Odpálkuje Patrika, nápadníka ze sousedství, a po uši se zamiluje do záletnického šéfa Romana. Líza si užívá a věří, že ho dokáže změnit, že s ním bude šťastná. Jenže se plete, a tak zatímco s pohledným Patrikem se dává dohromady její sestra, ona snáší jedno nemilé překvapení za druhým…
 

Bláto a mršiny
Ann Granger
Nakladatel: Moba
Žánr: krimi, detektivka
Vychází: 28.2.2017

Lucas Burton nesnáší venkov. Nevidí v něm nic víc než bláto, hnůj a mršiny. A to ještě ani neví, jak moc se blíží pravdě. Když dorazí na jednu opuštěnou farmu s nadějí, že uzavře obchod, zakopne o tělo neznámé dívky. Tím ale vše teprve začíná. Penny Gowerová ve zdejších stájích totiž zahlédla stříbrný mercedes, jak odjíždí z místa činu. Od té chvíle jako by se všechno obracelo proti Lucasovi… Vyšetřování se ujímá Jess Cambellová s novým komisařem Ianem Carterem za zády. A zanedlouho naleznou další tělo…


Bičování mrtvého koně
Roman Cílek
Nakladatel: Moba
Žánr: krimi, detektivka
Vychází: 28.2.2017

„Nezavraždila jsem ho, ale když se nyní o něm dozvídám to, o čem jsem neměla ani tušení, přeji si, aby byl skutečně mrtev!“ vykřikla při výslechu manželka úspěšného, ale nyní nezvěstného podnikatele. Krátce nato se zhroutila a musela jí být poskytnuta lékařská pomoc. Dramatická scéna v jedné z povídek naznačuje bolestně vypjaté lidské vztahy, v jejichž líčení je Roman Cílek nadmíru zkušeným tvůrcem.


Kočárová cesta 
Jana Klimečková
Nakladatel: Moba
Žánr: společenský román
Vychází: 28.2.2017

V poutavé historické próze sledujeme osudy české dívky za vlády Marie Terezie. Šestnáctiletá Markéta, dcera hajného, se stává komornou kněžny Paarové a odjíždí s ní do Vídně. Leckdo si ji plete se zesnulou princeznou a císařovou chotí Isabelou Parmskou, tak moc jí je podobná. I díky své kráse prožije milostný románek s budoucím majitelem výrobny kočárů, a coby knížecí komorná se ve Francii účastní svatby Marie Antoinetty. Roku 1771, po smrti kněžny Paarové, vstupuje do služeb samotné císařovny Marie Terezie. A to její postup vzhůru, až do nejvyšších pater monarchie, ještě zdaleka nekončí…


Skryto v Paříži 
Corine Gantz
Nakladatel: Motto
Žánr: společenský román
Vychází: 8.2.2017

Příběh o přátelství, lásce a třech ženách, které utíkají od svých životů do samotného srdce Paříže, aby začaly znovu a lépe. Ztracena ve Francii, v cizím prostředí, mezi lidmi, kterým sotva rozumí, se Annie vzpamatovává z náhlé smrti svého manžela. Jedinou jistotou v jejím životě je dům uprostřed Paříže, ve kterém se ukrývá před světem a který láskyplně opečovává, dům provoněný jídlem, protože Annie je nejen dokonalá hospodyňka, ale také nadšená kuchařka. Za žádnou cenu se milovaného domku nechce vzdát a když jí hrozí bankrot a vystěhování, rozhodne se do svého domova přijmout nájemníky. S příslibem nových začátků v Paříži přiláká Lolu, bývalou modelku, která s dětmi prchá od manžela, a záhadnou tichou dívku Altheu. Když se k nim připojí ještě nevyzpytatelný francouzský umělec a nesnesitelný Francouz s aristokratickým chováním, životem v domě to pěkně zamíchá. Annie chtěla zachránit svůj dům, ale brzy zjistí, že ještě naléhavěji potřebují pomoc její nové nájemnice – a možná by v průběhu mohla zachránit i sebe samotnou…


Kouzelné koláče
Ellery Adams
Nakladatel: Motto
Žánr: krimi, detektivka
Vychází: 6.2.2017

Když se s ní život nemazlí, Ella Mae hledá útěchu v pečení koláčů. Takže v momentě, kdy přistihne svého manžela při nevěře, vrátí se domů za svou matkou a tetami do malebného městečka Havenwoodu, kde může zahánět smutek v kuchyni. Její koláče ale nejsou jen skvělou terapií a dobrotou ke kávě – mají také kouzelné účinky na všechny, kdo je ochutnají… Její schopnost přivede Ellu Mae k myšlence otevřít si obchůdek, ve kterém by své koláče mohla nabízet. Všechno ale komplikuje Loralyn, se kterou se Ella Mae už od dětství nesnáší, a aby toho nebylo málo, objevuje se také Hugh Dylan, její dětská láska. A když je Loralynin snoubenec nalezen mrtvý, zavražděný válečkem na těsto, který patří Elle Mae, bude muset hodně kouzlit, aby očistila své jméno od podezření.


Jmenuji se Lucy Bartonová
Elizabeth Strout
Nakladatel: Motto
Žánr: společenský román
Vychází: 20.2.2017

Jsou pouta, která nepřetrháte, ať se snažíte sebevíc... Působivý román od držitelky Pulitzerovy ceny.
Lucy Bartonová vyrůstala v chudobě a izolaci na venkově v Illinois. Matka ji sice milovala, ale nedokázala ji ani její sourozence ochránit před hrubostí otce. Pro své rodinné prostředí se Lucy stala terčem posměšků ostatních dětí a jejím jediným přítelem byl osamělý strom v poli. Podařilo se jí však získat stipendium a naději, že studiem unikne drsnému prostředí a své minulosti. Snažila se stát spisovatelkou a zcela zpřetrhala vazby na rodinu. Po letech se ocitla na delší dobu v nemocnici a stále se nemohla zotavit. Pak ji přijela navštívit matka a Lucy s překvapením zjistila, že některá pouta se nepřetrhnou nikdy.


Marlene

C. W. Gortner
Nakladatel: Alpress
Žánr: literatura faktu
Vychází: 20.2.2017

Krásná, talentovaná a neobyčejně přitažlivá Marie Magdalene Dietrich působí vznešeně a nedosažitelně, přesto výčet jejích milenců a milenek je skutečně impozantní. Možná tak chce zapomenout na to, že ji miliony krajanů k smrti nenávidí. Pod slupkou zářící mondény se však skrývá nevyrovnaná žena, která – jak se zdá – přes veškerou slávu stále hledá štěstí.


Vražedná diagnóza
Ingrig Hedström
Nakladatel: Motto
Žánr: krimi, detektivka
Vychází: 13.2.2017

Jedné listopadové neděle roku 1978 poslala matka svého třináctiletého syna přes dvůr do dřevníku pro koš dřeva, protože potřebovala rychle přiložit. Jenže Mikael se už nikdy nevrátil. O třicet let později se diplomatka Astrid Sammilsová vrátila do venkovského domu svých předků, který zdědila po osamělém strýci Larsovi. V jeho věcech našla čepici, která podle toho, co jí utkvělo v paměti, patřila nezvěstnému chlapci. Okamžitě v ní vzklíčilo podezření, že dobrácký podivín Lars měl možná s Mikaelovým zmizením něco společného. Nebo by si to alespoň lidé i policie mohli myslet. Pustila se tedy do pátrání na vlastní pěst a kolem ní najednou začali umírat lidé. Objevila nepředstavitelné a hrozné zločiny, které se kdysi v okolí děly a jejichž součástí byl i její strýc. Zločiny, které sahají až k velice mocným lidem.


Elsyino tajemství
Camilla Läckberg
Nakladatel: Motto
Žánr: krimi, detektivka
Vychází: 6.2.2017

Další případ týmu Patrika Hedströma Tentokrát však bez Patrikova vedení. Patrik se totiž se svou ženou Erikou dohodl, že ji po roce vystřídá na rodičovské dovolené, aby mohla pracovat na své další knize. Záhy ale zjistí, jak je pro něj těžké nezapojovat se do vyšetřování, to když dva mladíci objeví mrtvolu učitele dějepisu na penzi. Shodou okolností je to člověk, k němuž před nedávnem Erika Falcková zanesla nacistický železný kříž, který našla v truhle po své matce. Chtěla, aby jí o něm jako expert na druhou světovou válku něco víc řekl. A z matčiných deníků, které ležely v truhle spolu s německým vyznamenáním, dále po učitelově smrti vyčte, že v dětství a mládí patřili do stejné party. Když Erika vyhledá další z matčiných přítelkyň z mládí a ta je krátce nato zavražděna, nedokáže uvěřit, že by se mohlo jednat o shodu náhod. Někdo se snaží něco utajit. A jeho tajemství musí být asi strašlivé, když je ochoten kvůli němu vraždit.


Nakladatel: Motto
Žánr: román 
Vychází: 20.2.2017

Tak jako mnozí další, známý autor kuchařek a cukrář David Lebovitz snil o životě v Paříži od chvíle, kdy toto kouzelné město poprvé navštívil. Nyní se mu to konečně povedlo a začíná nový život v hlavním městě Francie, ale brzy odhalí, že žít v Paříži není tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Naštěstí má tajný recept na přežití – své kuchařské dovednosti. Žádný protivný francouzský úředník totiž neodolá čokoládovému dortíku… David s vtipem a nadhledem vypráví o svých zážitcích v tomto úchvatném, občas šíleném městě, o tom, jak se do Paříže zamiloval a jak se jí pokoušel porozumět. Jeho zábavné historky jsou prokládány autentickými recepty na sladké i slané pochutiny, jako jsou vepřová pečeně s glazurou z hnědého cukru a bourbonu, krocan dušený v Beaujolais Nouveau se sušenými švestkami, koláč se slaninou a sýrem s modrou plísní, čokoládovo-kokosové marshmallows, čokoládové dortíky s mandlemi nebo madlenky s citronovou polevou.


Bílá růže - Alžběta z Yorku 
Philippa Gregory 
Nakladatel: Alpress
Žánr: historický román 
Vychází: 20.2.2017

Alžběta z Yorku byla odmala připravovaná na to, že se stane královnou. Jindřich Tudor VII. se s ní ožení, aby si upevnil moc. Jenže Angličané věří v návrat princů, Alžbětiných bratrů. Ti záhadně zmizeli a Jindřich se obává, že kdyby se některý objevil, on o trůn přijde. A stane se. Alžbětu čeká volba mezi ztraceným bratrem, jehož nepoznává, a manželem, kterého miluje.


Vražda jako řešení
Božena Šimková
Nakladatel: Motto
Žánr: krimi, detektivka
Vychází: 22.2.2017

Dvě detektivky známé autorky Krkonošské pohádky První z nich se odehrává v Praze na Kampě, kde je nalezen režisér Mísa, který se měl záhy ženit a oslavoval ten den ve Filmovém klubu. Podezřelých je hned několik – byla motivem k vraždě připravovaná svatba, peníze, byt či snad film, který se měl natáčet? Nebo to byla pouhá náhoda? Druhý detektivní příběh se odehrává na vesnici začátkem šedesátých let, kde je zavražděn jeden z místních „aktivních“ obyvatel. I tady je podezřelých řada – bývalá i současná milenka, podvádění muži, nemanželský syn, a dokonce i vlastní žena. Motiv i příležitost však měli i ti, které ze své pozice okrádal a šikanoval. Policisté záhy zjistí, že pod zdáním vesnické idyly doutná současná i dávno zapomenutá nenávist.


Nakladatel: Alpress
Žánr: společenský román
Vychází: 20.2.2017

Isabeau Bo Maranová je šéfkou policie v horském městečku, vede spokojený život, jenže ten končí, když se na jejím prahu objeví Morgan Yancy. Bo o žádného muže nestojí – zvlášť ne o přitažlivého potížistu, jehož se někdo usilovně snaží zlikvidovat. Past, kterou Morgan nastraží na své pronásledovatele, může stát život nejen jeho, ale i Bo.


Selekce - omalovánky
Kiera Cass
Nakladatel: Cooboo
Žánr: omalovánky
Vychází: 27.2.2017

Jestliže jste si zamilovali sérii Selekce, jsou tyto krásné omalovánky to pravé pro vás. Půvabné ilustrace jednotlivých postav z tohoto světa stejně jako úžasné ručně psané citáty ze všech knih této fantastické série vás naprosto uchvátí a přenesou vás mezi Maxona, Aspena, Americu, Marlee a další.

Mohlo by se vám líbit

68 komentářů

  1. Krvavé ostří napsala Sarah J. Maas.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za upozornění, chybka se vloudí :) Už opraveno

      Vymazat
  2. No teda je toho hromada :) Nebudu vědět, po čem dříve skočit :) Ale určitě musím mít Dishonored, Divokou píseň a pokračování Jackabyho :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to tak vidím, že únor bude na udržení se v nákupu knih zrádný :D

      Vymazat
  3. Opět vychází nádherné knihy. Budu se muset hodně hlídat abych moc nenakupovala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mám na tento měsíc pár kousků, pro mě je asi nejočekávanější nová Colemanové, od které jsem doposud nic nečetla, tak to chci napravit, a pak také novinky z Hostu - Kouzelníkův únik z reality a šanci dám i pokračování Jackabyho, sice se mi první díl moc nelíbil, ale myslím, že měl potenciál, tak snad bude tento nový případ propracovanější.
    Z menších nutností pak: Pohřeb či Bláto a mršiny
    Pěkný výběr, moc děkuji za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec není za co! Jsem ráda, že to pro Tebe bylo inspirativní :) Měj se hezky a moc děkuji za komentář :)

      Vymazat
  5. Vychází pěkné kousky. Rozhodně na tři knihy se víc než těším. Paráda, děkuji za článek. :o)

    OdpovědětVymazat
  6. Za mě tedy určitě Siréna, Oko za oko a omalovánky ze Selekce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Sirénu se taky chystám, nad omalovánkami přemýšlím a k tomu i další kousky :)

      Vymazat
  7. Ahoj. Můžu se zeptat, jak to zjišťuješ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Většinou si otevřu stránky KK a tam to zjišťuji :)

      Vymazat
  8. Taky mám pár knih z tvého seznamu vyhlédnutých. :) Na Sirénu se těším.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se Ti bude Siréna líbit víc než mně :)

      Vymazat
  9. Ahoj přátelé mé jméno je Camila Rodela já jsem z Michiganu, Unied State.I jsem tady, abych svědčil o dobrých pracích DR.OGAGA ​​KUNTA v mém životě. Můj manžel a já jsme byli ženatí 27 let se dvěma dětmi. Před dvěma lety to všechno skončilo. Chtěl jsem svého manžela vrátit zpět a prosil jsem ho, ale nikdy neposlouchal, takže jsem narazil na několik svědectví o tomto kouzelníku. Někteří lidé svědčili o tom, že přivedl své bývalé milenky zpět, někteří svědčili o tom, že obnovuje lůno a léčí rakovinu a další nemoci, někteří svědčí, že dokáže odhodit kouzlo, aby zastavil rozvod a také kouzlo, aby získal dobře placenou práci. Je úžasný, také jsem se setkal s jedním konkrétním svědectvím, byla to o ženě zvanou Věra, svědčila o tom, jak přivedl svou Ex lásku, a na konci svého svědectví ona upustila svůj e-mail. Poté, co jsem si všechno přečetl, rozhodl jsem se Vyzkoušet ho. Kontaktoval jsem ho e-mailem a vysvětlil mu můj problém. A on mi řekl, co potřebuji udělat, udělal jsem to a můj manžel se vrátil ke mně. Vyřešili jsme naše problémy a byli jsme ještě šťastnější než kdy předtím DR.OGAGA ​​KUNTA jste nadaným mužem a nepřestaním ho publikovat, protože je to nádherný muž. Máte-li nějaký problém a hledáte skutečné a pravé kousky kouzla, zkuste jej kdykoliv, je odpovědí na vaše problémy. Můžete se s ním spojit e-mailem: ogagakunta@gmail.com a vyřešit své problémy jako já. Může vyřešit následující problémy a mnohem víc.
    (1) POKUD JEŠTĚTE VAŠE ZPĚTNÉ ZPŮSOBY
    (2) Chtěli jste uvěřit svému muži, aby zastavil rozvod
    (3) Chtěli byste být podporováni ve vašem úřadu
    (4) CHCETE PÁNSKÉ A ŽENY PROVÁDĚT NÁS NAJDETE ATRAKTIVNÍ
    (5) POKUD JE CÍL DĚTÍ
    (6) Chtěli jste být bohatý
    (7) Chtěli jste váš muž, aby vás miloval jen za zbytek jeho života
    (8) POTŘEBUJETE DOBRÝ ŠŤASTNÝ SPELL
    (9) POTŘEBIL LOTTERY SPELL
    (10) JE POTŘEBA JOBU
     Ogagakunta@gmail.com nebo na WhatsApp +2348069032895

    OdpovědětVymazat
  10. Hello friends my name is Camila Rodela and i am from Michigan, Unied State.I am out here to testify of the good works of DR.OGAGA KUNTA in My life.My husband and I have been married for 27 years with two children.Just two years ago everything came to end.I wanted my husband back and I begged him but he never listened, so, I came across several testimonies about this particular spell caster. Some people testified that he brought their Ex lover back, some testified that he restores womb and cure cancer,and other sickness, some testified that he can cast a spell to stop divorce and also spell to get a good paid job so on. He is amazing, i also came across one particular testimony, it was about a woman called Vera, she testified about how he brought back her Ex lover, and at the end of her testimony she dropped his email.After reading all these, I decided to give him a try. I contacted him via email and explained my problem to him.and he told me what i need to do, I did it and my husband came back to me. We resolved our issues, and we were even happier than ever before DR.OGAGA KUNTA you are a gifted man and i will not stop publishing him because he is a wonderful man. If you have any problem and you are looking for a real and genuine spell caster, Try him anytime, he is the answer to your problems. You can contact him via email: ogagakunta@gmail.com and get your problems solve like me.He can solve the following problems and lot more.
    (1) IF YOU WANT YOUR EX-BACK
    (2) YOU WANT TO CONVINCE YOUR HUSBAND TO STOP THE DIVORCE
    (3) YOU WANT TO BE PROMOTED IN YOUR OFFICE
    (4) YOU WANT MEN AND WOMEN TO RUN FIND YOU ATTRACTIVE
    (5) IF YOU WANT TO CONCEIVE OF A CHILD
    (6) YOU WANT TO BE RICH
    (7) YOU WANT YOUR HUSBAND TO LOVE ONLY YOU FOR THE REST OF HIS LIFE
    (8) YOU NEED GOOD LUCK SPELL
    (9) YOU NEED A LOTTERY SPELL
    (10) YOU NEED A JOB
    ogagakunta@gmail.com or on WhatsApp +2348069032895

    OdpovědětVymazat
  11. Jmenuji se SALIS SARA, jsem založen v Texasu v USA. Můj život je zpátky! Po sedmi letech rozbitého manželství mě můj manžel opustil, když jsem byla těhotná. Cítil jsem se, jako by se můj život chystal skončit, téměř spáchal sebevraždu, byl jsem po dlouhou dobu emocionální. Díky kouzelníkovi nazvanému Dr. Isikolo (isikolosolutionhome@gmail.com) jsem se setkal online. Jeden věrný den, když jsem procházel internetem, někteří lidé svědčili o tom, že přivedl svou lásku zpět, někteří svědčili o tom, že obnovuje lůnu, léčí rakovinu a další nemoci, někteří svědčí, že může zaútočit na zastavení rozvodu a tak na. Také jsem narazil na jedno zvláštní svědectví, to byla asi žena, která se jmenovala CHERRY, svědčila o tom, jak přivedl svého manžela za méně než dva dny, a tak jsem ho kontaktoval a za méně než 48 hodin svého manžela, který jsem si myslel, znovu se vrátit a požádat o odpuštění, teď jsme šťastní všichni díky Dr. Isikolo, že je odpovědí na váš problém. Můžete se k němu dostat na emailu: isikolosolutionhome@gmail.com nebo zavolat na číslo +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  12. Cítím se tak znovu požehnaný v mém sňatku poté, co doktor OGODO přivedl zpět svého manžela, který se se mnou odloučil po dobu 6 měsíců. Am GABRIELA podle jména. Dokonce i když mají ústa po celém těle, nestačí bych poděkovat doktorovi OGODOVI za jeho pomoc v mém životě. Můj manžel se se mnou oddělil po dobu 6 měsíců a byl bez bolesti a bolesti. Takže jsem hledala pomoc všude, ale nic nevyřešilo, dokud jsem se s doktorem OGODO nepotvrdil, který jsem kontaktoval online. Vysvětlil jsem mu svou situaci a on slíbil, že se můj manžel vrátí ke mně do 24 až 48 hodin, pokud mi srdce pořád bít pro něj. Věřila jsem v něho a on mi připravil kouzlo a můj manžel mi říkal přesně, když řekl doktor OGODO. Prosil a řekl, že mě potřebuje zpátky a teď už 9 let znovu žijeme šťastně. Každý, kdo tam četl článek, který potřebuje pomoc, by se měl obrátit na něj ... E-mail. Doktor OGODO prostřednictvím společnosti ogodomikespells@gmail.com pro více informací
    Pokud jste někde procházeli některou z těchto činností
    problémy uvedené níže je také perfektní
    (1) Chcete, aby váš bývalý zpátky?
    (2) Máte vždy špatné sny?
    (3) Chcete být ve vaší kanceláři povýšeni?
    (4) Chcete, aby ženy / muži běhali po vás?
    (5) Chcete dítě?
    (6) Chcete být bohatí?
    (7) Chcete, aby byl váš manžel / manželka vázán
    navždy tvoje?
    (8) Potřebujete finanční pomoc?
    (9) Byl jste scammed a chcete
    obnovit ztracené peníze?
    Pokud potřebujete nebo chcete nějaké informace o lásce nebo
    kouzla peněz, můžete tento problém vyřešit
    dnes v chrámu Spell Of Solution ...
    Jak mít šťastnější manželství, aniž byste čekali na změnu svého manžela

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, tohle je skutečné svědectví kouzelnického lékaře, který mi pomohl přivést zpět mého snoubence, který opustil já a děti po dobu 10 měsíců. Ztratil jsem veškerou naději, že se můj snoubenec vrátí domů. pokud prožíváte těžký čas ve svém manželství nebo vztahu, nebo chcete zpět své Ex. kontaktujte ho na drjohnsoco@gmail.com nebo whatapp +2348147766277

    OdpovědětVymazat
  14. LÁSKA OČEKÁVÁ, ŽE PRÁCE
    Sdílím toto svědectví partnerům trpícím v jejich vztazích, protože existuje trvalé řešení.
    Můj manžel mě a naše 2 děti opustil po dobu 4 let pro jinou ženu. Snažil jsem se být silný jen pro své děti, ale nemohl jsem ovládat bolesti, které trápí mé srdce. Byl jsem zraněný a zmatený. Potřeboval jsem pomoc, takže jsem provedl průzkum na internetu a narazil jsem na stránku, kde jsem viděl, že Dr. John kouzelník kouzel může pomoci získat zpět milence. Kontaktoval jsem ho a udělal pro mě zvláštní modlitbu a kouzla. K mému překvapení se můj manžel po několika dnech vrátil domů. Tak jsme se znovu sešli a v rodině bylo hodně lásky, radosti a míru.
    Také můžete kontaktovat Dr. Johna, mocného kouzelníka pro řešení jeho kontaktů, drjohnsoco@gmail.com nebo přímo na Whats App: +2348147766277

    OdpovědětVymazat
  15. Dobrý den

    Jste muž nebo žena a máte problémy ve vašem vztahu nebo manželství, neztrácejte čas rychle kontaktujte Dr. okosun e-mailem: okosunhomeofsolution@gmail.com.
    Zaručuji vám stoprocentně, že problémem pro něj není nic, pomohl se sejít s mým bývalým milencem.

    OdpovědětVymazat
  16. Máte nedorozumění se svým milencem, které vedlo k rozchodu, a pokoušeli jste se s ním smířit, ale on/ona vám nedává pozitivní odpověď a máte pocit, že se ve vašem vztahu něco nedaří a potřebujete rychlé řešení , kontaktujte DR WALE ještě dnes a dohlédněte na to, aby se váš milostný život vrátil k tomu nejlepšímu s vaším ex, DR WALE mi pomohl obnovit mír v mém domě, protože můj manžel mě opustil na deset měsíců a žil s jinou ženou a nikdy nechtěl vraťte se domů, ale s pomocí sesilatele kouzel DR WALE se vrátil domů po několika dnech poté, co DR WALE provedl mocné obnovovací kouzlo. Pokud tedy ve svém vztahu nebo manželství potřebujete rychlé řešení pomocí sesilatele kouzel, kontaktujte nyní DR WALE na: WhatsApp/ Viber/: +2347054019402 NEBO E -mail: drwalespellhome@gmail.com Může také provést následující kouzlo pod 1 . Kouzlo loterie 2 Kouzlo štěstí 3. Kouzlo na výhru u soudu 4. Kouzlo těhotenství atd ..

    OdpovědětVymazat
  17. Chci tady všem říct o tom, jak DR WALE změnil můj osud. Pracovala jsem jako prodavačka v automobilové společnosti téměř patnáct let a sotva jsem dostala provizi, abych zaplatila účty, zatímco jeden konkrétní kolega kupoval domy. Byl jsem z ní zmatený, protože jí všichni záviděli, kolik provizí udělala. Nechápal jsem, co je špatně, protože jsem byl ve své práci dobrý a ona nedělala nic, co by ji odlišovalo, a skoro pět let jsem nenašel odvahu se jí vyjádřit. Jednoho dne, když mě svezla, jsem ji prosil, aby mi dala nějaké tipy, a rozhodl jsem se, že se od ní budu učit, ale řekla, že jsem v té práci lepší, což mě ještě více zmátlo, protože ona byla evidentně lepší. Po mnoha rozhovorech mě informovala o DR WALE, který pro ni provedl kouzlo štěstí, což ji udělalo výjimečnou. Dala mi jeho kontakt a požádala mě, abych si s ním promluvil a udělal vše, oč mě požádá. Už je to sedm měsíců a právě jsem si koupil svůj první dům a našetřil dost peněz, abych mohl poslat svá dvojčata na vysokou školu. Byl jsem zlomený a bez domova a nikdy by mě nenapadlo, že budu tak brzy vlastnit domov. Děkuji, DR WALE. Požádejte ho o pomoc as jeho svolením zanechám jeho přímé kontaktní číslo WhatsApp / Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Chci moc poděkovat DR WALE za úžasnou práci, kterou pro mě udělal, když mi pomohl zachránit mé manželství, můj manžel požádal o rozvodový dopis kvůli malému nedorozumění, které jsme měli v posledních několika měsících, a já nikdy Chtěla jsem to, protože svého manžela tolik miluji a všechny naše investice byly společným podnikem a nechci být daleko od své rodiny a mých dvou krásných dětí. Můj přítel mi řekl o DR WALE a o tom, jak jí také pomohl s jejími manželskými problémy, takže jsem ho musel kontaktovat, protože chci zabránit svému manželovi v dokončení rozvodového dopisu a chci udržet svou rodinu pohromadě a poté, co jsem ho kontaktoval, jsem bylo mi řečeno, co musím udělat, a když jsem měl začít vidět výsledek, udělal jsem, jak mi DR WALE řekl, a po několika dnech mi můj manžel zavolal a začal mě žádat o odpuštění a všechno to pro mě bylo jako sen a my všichni spolu opět žijí šťastně díky DR WALE. Kontaktujte ho ještě dnes pro manželskou pomoc přes WhatsApp/Viber číslo: +2347054019402 nebo E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. VÝKONNÝ KOULEL, KTERÝ VRÁTIL MÉHO MANŽELA ZPĚT DO ŽIVOTA POTÉ, co mě opustil
    Dobrý den, přátelé, chci tímto médiem poděkovat DR WALE, protože přivedl zpět mého manžela. můj manžel mě opustil kvůli své bývalé přítelkyni, kterou měl předtím, než si mě vzal, je to pro mě těžká situace Volal jsem a prosil ho, aby se vrátil odmítl řekl, že už mě nemiluje Zkoušel jsem všechny možné způsoby, jak ho dostat zpět, všechno bylo Marně jsem o tom řekl své přítelkyni a ona mi dala kontakt na DR WALE a já jsem mu WhatsApp řekl a řekl mu svůj problém a on mi řekl, co mám dělat a já to udělal a on seslal kouzlo lásky, které během týdnů přivedlo zpět manžela. Pokud potřebujete pomoc při opětovném spojení se svým bývalým, chatujte s DR WALE přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  20. Jsem tak nadšený, že moje rozpadlé manželství bylo obnoveno. nedávno jsme se usmířili, i když to bylo těžké. Už je to více než měsíc a vše se zdálo jakoby se vrátilo do normálu. Začal se ke mně chovat lépe a pro nás oba to byl ozdravný proces. Noční klisna, která trvala téměř 4 roky, než jsme se rozešli, je konečně u konce Je to jako bychom se znovu zamilovali! Oba jsme hodili minulost za hlavu a oba se posouváme vpřed a poprvé po dlouhé době budoucnost vypadá mnohem jasněji. Nedokážu ani ve světě vyjádřit, jak moc jsem vděčný, DR WALE za oživení, je to jako bychom na sobě konečně znovu objevili ty věci, kvůli kterým jsme se na prvním místě zamilovali. Všechny starosti a stres prostě zmizely. Děkuji, DR WALE, že jste zachránil mé rozbité manželství a přivedl mého manžela zpět ke mně. Já a můj manžel spolu opět žijeme šťastně To vše díky DR WALE. pokud máte také problémy s krbem. Kontaktujte DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 NEBO E-mail - drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, ještě jednou bych chtěl poděkovat za kouzlo lásky. Chtěl jsem vám dát stručnou historii mého manželství Můj manžel mě opustil kvůli mladší ženě a byla jsem zničená. Bylo to, jako by ho měla pod zlým kouzlem, manžel se přes noc bez varování obrátil proti mně. Stalo se to letos, zoufale jsem si přál, aby se vrátil, protože jsme toho spolu hodně vybudovali a dětem by to zlomilo srdce. Použil jsem všechny stránky se zaklínadlem, které jsem našel, bez výsledků. Pak jsem viděl zvláštní svědectví o DR WALE a to mi opravdu dalo naději, protože to bylo podobné mému případu. Kontaktoval jsem ho a on mi vše vysvětlil, co mám dělat. Začal se mnou spolupracovat a výsledkem všech jeho úžasných prací je, že můj manžel je tu teď vedle mě, což je splněný sen. Jsem tak šťastný a poctěn, že jsem potkal DR WALE. Děkuji! Pokud máte podobné problémy, laskavě kontaktujte DR WALE a buďte si jisti, že získáte pomoc.
    Tady je jeho kontakt.
    WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Můj manžel mě po 8 letech manželství opustil, aby byl s jinou ženou, cestoval na služební cestu a nechtěl se vrátit domů, aby byl se svou rodinou, hledala jsem pomoc, když jsem narazila na Dr Ajayi, mocné kouzlo slévač. Vysvětlila jsem mu svou situaci a vyšlo najevo, že můj manžel byl očarován tou druhou ženou, proto zapomněl na domov, doktor Ajayi udělal kouzlo a můj manžel byl propuštěn z otroctví a já jsem šťastná, že je zpátky doma po 3 letech odloučení, pokud potřebujete jakoukoli pomoc, neváhejte kontaktovat Dr Ajayi na whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo na váš e-mail: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  23. MOCNÝ ZAKLAMAČ, KTERÝ VRÁTIL MÉHO BÝVALÉHO MANŽELA ZPĚT DO MÉHO ŽIVOTA POTÉ, co MĚ Opustil. PŘIDAT DR WALE NA WHATSAPP/VIBER +2347054019402
    Chci použít toto médium k poděkování DR WALE, protože přivedl zpět mého bývalého manžela. můj manžel mě opustil kvůli své bývalé přítelkyni, kterou měl předtím, než si mě vzal, je to pro mě těžká situace Volal jsem a prosil ho, aby se vrátil odmítl řekl, že už mě nemiluje Snažil jsem se všemi možnými způsoby, jak ho dostat zpět, všechno bylo Marně jsem o tom řekl své přítelkyni a ona mi dala DR WALE WhatsApp: +2347054019402 a já jsem mu WhatsApp řekl a řekl mu svůj problém a on mi řekl, co mám dělat, a já to udělal a on seslal kouzlo lásky, které přivedlo mého manžela zpět dovnitř týdnů. Pokud potřebujete pomoc při opětovném spojení se svým bývalým, WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Dobrý večer, pročítala jsem si některé články, když jsem narazila na komentář o mocném sesilateli kouzel jménem Dr Ajayi, procházela jsem silnou emocionální bolestí, protože můj manžel už na mě nemá čas, když je venku a užívá si, pořád mluví o práci. sám s jinými ženami pro mě Dr Ajayi vytvořil kouzlo lásky a od té doby se můj manžel nemůže obejít bez toho, aby vždy využíval každou příležitost, kterou má, aby ostatním dokázal, že mě miluje, jsem vděčná Dr Ajayi za mocné kouzlo za kouzlo lásky, které pro mě udělal, pokud ve svém vztahu procházíte těžkým obdobím a chcete trvalé řešení, doporučuji vám doktora Ajayiho, protože jsem z něj měl prospěch. Nestyďte se, protože je velmi důvěrný a vše, co s ním proberete, je bezpečné. Dr Ajayi můžete kontaktovat na Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mailem: drajayi1990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Pozdravy
    Po tolika letech hraní v loterii je pro mě těžké vyhrát, věci pro mě byly těžké, tak jsem se rozhodl to probrat se svou kamarádkou, která mi pomohla, řekla mi o své zkušenosti s Dr. Ajayi, která jí pomohla přivést zpět svého manžela, který ji opustil, aby se oženil s jinou ženou a nechal ji se čtyřmi dětmi trpět sama, dále mi řekla, jak se setkala s Dr. Ajayi online. Byl jsem velmi ohromen, když jsem slyšel její příběh, a tak jsem jí řekl o svém neštěstí v loterie A představila mě Dr. Ajayi po všech mých sezeních s Dr. Ajayim, po týdnu jsem se rozhodl zkusit to znovu Nemůžu uvěřit, že jsem vyhrál tolik, že jsem nikdy nemohl uvěřit Díky Dr. Ajayi jsem teď žiju svůj vysněný život. můžete kontaktovat Dr Ajayi na Whatsapp: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com pro pomoc.

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj světe! Jmenuji se Katie Fisher a jsme s manželem manželé už asi 7 let. Byli jsme šťastně manželé a měli jsme dvě děti, kluka a holku. Před 3 měsíci jsem si u něj začala všímat podivného chování a po pár týdnech jsem zjistila, že se můj manžel s někým vídá. Začal se vracet pozdě z práce, už se skoro nestaral o mě ani o děti, někdy jde ven a nevrátí se domů ani asi 2-3 dny. Udělal jsem vše, co jsem mohl, abych tento problém napravil, ale vše bez úspěchu. Byl jsem velmi znepokojený a potřeboval jsem pomoc. Když jsem jednoho dne procházel internet, narazil jsem na webovou stránku, která naznačovala, že doktor Ibinoba může pomoci vyřešit manželské problémy, obnovit narušené vztahy a tak dále. Takže jsem cítil, že bych ho měl zkusit. Kontaktoval jsem ho a on pro mě udělal kouzlo. O dva dny později za mnou můj manžel přišel a omluvil se za křivdy, které udělal, a slíbil, že už to nikdy neudělá. Od té doby se vše vrátilo do normálu. Moje rodina a já spolu opět šťastně žijeme... To vše díky doktoru Ibinobovi. Pokud potřebujete jasnovidce, který dokáže seslat kouzlo, které skutečně funguje, doporučuji vám ho kontaktovat. Nezklame vás. Toto je jeho WhatsApp: +2348085240869,E-mail: dromionoba12@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. DR WALE POMÁHEJTE LIDEM S JAKÝKOLI TYP VZTAHOVÝCH PROBLÉMŮ A LOTERNÍCH ČÍSEL
    Je to velmi těžká situace, když hrajete v loterii a nikdy nevyhrajete, nebo vyhrajete málo peněz, ne do 100 babek, stal jsem se obětí tak těžkého života, největší fond, který jsem kdy vyhrál, byl 100 babek, a mám Hraji loterii již téměř 12 let, věci se náhle změní ve chvíli, kdy jsem na internetu narazil na tajemství, svědectví kouzelníka zvaného DR WALE, který pomáhá lidem v jakémkoli typu loterijních čísel, když jsem byl online, viděl spoustu dobrých svědectví o DR WALE. nyní jsem hrdým vítězem loterie s pomocí DR WALE, vyhrál jsem 1 000 000 000,00 $ a dávám to vědět každému, kdo se celé dny snažil vyhrát v loterii, věřte mi, že je to jediný způsob, jak vyhrát loterie. Další dobrou zprávou je, že DR WALE také pomohla mé kamarádce přivést zpět jejího manžela, který ji opustil kvůli jiné dámě. teď, když moje kamarádka žije šťastně se svým manželem. DR WALE můžete kontaktovat prostřednictvím: WhatsApp/Viber +2347054019402 NEBO e-mailem: drwalespellhome@gmail.com

    DR WALE vám také může pomoci vyřešit tyto problémy

    (1) Přivedení bývalého milence zpět.
    (2) Bylinná léčba a duchovní léčení.
    (3) Chcete být povýšeni ve své kanceláři.
    (4) Těhotenské kouzlo.
    (5) Vyhrajte soudní spor.

    OdpovědětVymazat
  28. Chci se podělit o svůj úžasný zážitek s nejlepším kouzelníkem DR WALE, můj manžel mě podváděl, a když jsem zjistila, že jsme se pohádali, což vedlo k tomu, že požádal o rozvod, plakala jsem a onemocněla jsem, když jsem hledala citáty o lásce online i viděl lidi mluvit o DR WALE a jeho skvělé práci, jejichž případ byl podobný mému, zanechali jeho kontaktní údaje Kontaktoval jsem DR WALE a řekl mi, ať si nedělám starosti, že po týdnech zruší rozvod dal mi pokyny, abych je následoval, následoval jsem je a udělal vše, oč mě požádal. k mému největšímu překvapení po několika dnech to byl můj manžel, který poklekl a prosil mě, abych ho přijala zpět, ještě jednou děkuji, DR WALE, jste pro mě skutečně požehnáním. může vám také pomoci kontaktovat DR WALE na WhatsApp/Telegram/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Být ve špatném manželství několik let kvůli tomu, že jsem na to myslel, přišel jsem také o práci, plakal jsem dnem i nocí a málem jsem se zbláznil. Ale teď jsem zpátky na nohou díky DR WALE, který mi vrátil štěstí. Poté, co jsem si přečetl o všech dobrých věcech, které DR WALE udělal pro lidi, rychle jsem ho kontaktoval a řekl mu o tom, čím procházím. Můj manžel mě pak vždy bezdůvodně mlátil, vždy mě urazil za cokoliv, co dělám. Poté, co to všechno řekl DR WALE, udělal pro mě kouzlo Voodoo a zjistil, že můj manžel se schází s někým jiným mimo naše manželství, proto se vrací domů a hledá chyby. Ale to vše díky DR WALE, že nyní vše vrátil zpět do normálu. můj manžel mě požádal o odpuštění a můj šéf na mém pracovišti mě požádal, abych se vrátila do práce. Doporučuji také DR WALE každému, kdo potřebuje pomoc. WhatsApp/Viber: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Můj manžel mě opustil kvůli mladší ženě. Bylo to, jako by ho měla pod zlým kouzlem, obrátil se proti mně přes noc bez jakéhokoli varování. Stalo se to minulý rok, byl jsem zoufalý, takže jsem použil všechny stránky se zaklínadlem, které jsem našel, ale bez výsledků. Přítel mi poslal kontakt na doktora Ilekhojieho a já jsem ho kontaktoval. Začal se mnou pracovat v únoru a díky vší jeho skvělé práci jsme já a můj manžel zase spolu. Jsem tak šťastný a poctěn, že mám na své straně tak skvělého člověka, jako jsi ty. Děkuji! doktore Ilekhojie. Potřebujete pomoc, WhatsApp Dr Ilekhojie na +2348147400259 nebo e-mail gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Byla jsem na pokraji ztráty manželství, když do toho vstoupil doktor Ilekhojie. Můj manžel požádal o rozvod po nekonečném sporu a citovém týrání, které jsme oba trpěli kvůli nedorozuměním. Odešel z domu a odmítl se vrátit. Hledala jsem skutečné řešení s vědomím, že nechci trpět další nouze kvůli rozvodovým případům a ztrátě mého 12 letého manžela. Dodržel jsem jeho postupy pro usmíření, které bylo velmi snadné. Láska a spojení mezi mnou a mým partnerem byly obnoveny a on se vrátil a požádal o zrušení rozvodu. Je pravdou, že doktor Ilekhojie je čestný a transparentní v pomoci lidem a i vy, když si toto přečtete, můžete získat řešení, které ve svém manželství nebo vztahu hledáte. kontaktujte ho pro pomoc hned. Zde je jeho kontakt. WhatsApp: +2348147400259 E-mail: gethelp05@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Rád bych vás všem doporučil důvěryhodnému a upřímnému věřiteli soukromé půjčky, který mi schválil mou půjčku během několika hodin po tolika neúspěšných pokusech získat půjčku, byl jsem překvapen a šťastný, že mě soukromý věřitel zachránil a nabídl mi půjčka s 2% úrokovou sazbou, kontaktujte ji nyní, pokud potřebujete naléhavou půjčku E-mail: christywalton355@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Málem jsem si vzala život kvůli manželovi, který mě opustil a přestal mi zvedat hovory. Řekl, že už mě nemiluje, snažila jsem se ho prosit, ale neodpoví mi, dokud jsme se pohádali a rozešli se na šest měsíců, potom si uvědomím, že bez něj nemůžu odejít. Zkoušel jsem všechno možné, abych ho dostal zpět, ale neúspěšně. dokud jsem nenarazila na tohoto muže jménem DR WALE online, kontaktovala jsem ho a řekla mu vše, co se stalo mezi mnou a mým manželem před naším rozdělením. Zeptal se mě, abych se příliš nebál, že bude zase všechno v pořádku. řekl mi, abych zaplatil za předměty, které pro mě použije při přípravě kouzla lásky, a já zaplatil a řídil se všemi radami a pokyny, které mi dal. Poté, co mi pomohl seslat kouzlo lásky a hle, můj manžel se do týdne vrátil. prosící mě o odpuštění, byl jsem tak překvapen, že kouzelníci jako DR WALE stále existují. Pokud zde někdo potřebuje pomoc, se vší upřímností kontaktujte DR WALE ještě dnes přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    opravdu jste nejlepší DR WALE, děkuji, že jste z mého domova udělali opět šťastný domov. Nikdy o vás nemůžu přestat mluvit, pane. je to opravdu skvělý člověk, můžete ho kontaktovat pro řešení jakýchkoliv problémů, jako je
    (jedno) loterijní kouzlo
    (dva) ex zpět
    (tři) otěhotnět
    (čtyři) lék na jakýkoli druh nemoci, nemoci a infekce
    A mnoho dalších kontaktuje tohoto skvělého muže ještě dnes a dostane svůj
    Problémy vyřešeny na 100%

    OdpovědětVymazat
  34. Dobrý den všem, jsem tady, abych rozšířil tuto dobrou zprávu do celého světa o tom, jak jsem dostal zpět svého bývalého manžela. Všechno to začalo, když mě můj manžel podvedl s jinou ženou, aniž by věděl, že ta žena je čarodějnice, ta žena vrhla na mého manžela kouzlo, díky kterému můj manžel změnil své city ke mně a dětem a rozbil naše pětileté manželství. Byla jsem zmatená a vystresovaná kvůli bolestem svobodné matky, tak jsem zavolala kamarádce a vysvětlila jí své manželské problémy, dala mi instrukce a nasměrovala mě, abych se spojila s tímto velkým mocným kouzelníkem jménem DR WALE, hlavním důvodem, proč mě poučila Kontaktoval jsem DR WALE proto, že v poslední době četla na internetu některá svědectví, která někteří lidé napsali o mocném sesilateli kouzel DR WALE, a byl jsem tak potěšen a rozhodl jsem se u něj vyhledat pomoc, což odvedl perfektní práci kouzlením na mého manžela a využitím sil té druhé ženy, která ho přiměla vrátit se ke mně a prosit o odpuštění. Nepřestanu jeho jméno zveřejňovat na netu kvůli dobré práci, kterou odvádí. Každému, kdo má problémy v manželství, rozvodové problémy, ztraceného milence nebo jakékoli problémy související se vztahem, můžete kontaktovat WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  36. V manželství jsem procházel peklem, když jsem narazil na svědectví dámy jménem Daiva, která popsala, jak dokázala zachránit svůj vztah s pomocí kouzelníka zvaného Dr Ajayi, protože ji její muž opustil kvůli jiné ženě bez nich. s nějakým závažným nedorozuměním, ale sesilatelka kouzel Dr Ajayi, která je požehnána svými předky, pomohla se schopností sesílat kouzla a její muž se vrátil s tím, že neví, co to na něj přišlo, měla jsem téměř podobný případ, protože můj manžel chce podat žádost o rozvod, ale nechci rozbitý domov, protože jsme spolu 15 let poté, co jsem si přečetl svědectví Daivy, kontaktoval jsem kouzelníka Dr. Ajayiho a vysvětlil mu svou situaci, řekl mi pár určitých věcí, které je potřeba udělat a Po týdnu kouzla jsem se řídila jeho pokyny, můj manžel mi řekl, že je mu líto všech bolestí, které mně a dětem způsobil, slíbil, že bude všichni po našem boku a od té doby žijeme v míru. Máte-li podobný problém jako já, nebo jakýkoli problém v životě, ať už jde o problémy související se zaměstnáním, školou nebo zdravím, kontaktujte doktora Ajayiho, kouzelníka, jeho práce je 101% zaručena. E-mail: drajayi1990@gmail.com Viber nebo Whatsapp: +2347084887094

    OdpovědětVymazat
  37. MŮJ MANŽEL SE ZPĚT KE MNĚ DOSTAL S POMOCÍ DR WALE A JSEM SKUTEČNĚ Zdrcen Ahoj všichni. Když se ztratila veškerá naděje na to, aby můj vztah mezi mnou a mým přítelem znovu fungoval, šel jsem online hledat pomoc a přečetl jsem si a kontaktoval DR WALE přes jeho WhatsApp +2347054019402, který přišel a vše napravil a zůstane mnou oceňován. zbytek mého života. Příliš mnohokrát jsem prošla emocionálním traumatem kvůli nekonečným problémům, které jsem měla se svým mužem, a to vedlo k našemu rozchodu, a proto jsem hledala pomoc a dozvěděla se o DR WALE, který mi přišel na pomoc. Řekl mi postupy a naléhal na mě, abych vyhověl, což jsem rád udělal a nezdržoval proces řešení mých problémů a výsledek jsem dostal za týden, jak mě ujistil. Neobtěžujte se hledat pomoc jinde, protože je příliš dobrý v pomoci lidem. Je důvěryhodný a čestný, takže mu nyní pošlete SMS přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj všichni, chci se podělit o své úžasné svědectví o tom, jak mě velký kouzelník jménem DR WALE proměnil finančně, stále je pro mě těžké uvěřit, že nyní stojím miliony dolarů, jsem z Dánska a hraji loterijní hru už tak dlouho a nikdy jsem nevyhrál žádnou rozumnou částku, prohlížel jsem si věci online a narazil jsem na svědectví ženy, která vyhrála obrovské množství peněz s pomocí DR WALE, která se za ni modlila a dala jí výherní čísla, aby mohla hrát a překvapivě se její jméno objevilo mezi výherci vyhrála 38 milionů dolarů, takže jsem se také rozhodl zkusit štěstí, kontaktoval jsem DR WALE a také jsem ho požádal o pomoc a řekl mi, co musím udělat, což byl velmi snadný úkol což jsem udělal a druhý den poté, co se za mě pomodlil, mi dal nějaká čísla a řekl mi, že bych je měl jít hrát, takže jsem šel hrát čísla ráno a později jsem tam šel zkontrolovat výsledek. dostal jsem šok svého života, viděl jsem své jméno mezi vítězi, vyhrál jsem částku, o které se mi ani nesnilo, měl jsem otevřenou pusu a nevěděl jsem, co říct, jen chci, aby svět věděl, že existuje skvělá muž jménem DR WALE, pokud jste hráli loterijní hru a nikdy jste nevyhráli, poradím vám, abyste se obrátili na DR WALE o pomoc a slibuji, že vás nikdy nezklame, zde jsou jeho kontakty, WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo e-mail : drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  39. Nemohu zapomenout, jak mi DR WALE pomohl obnovit mé manželství po devíti měsících odloučení se svou ženou z hádky a ona odešla a nikdy se ke mně nevrátila, udělal jsem tolik, abych ji získal zpět, ale nic nefungovalo, dokud Viděl jsem komentář online, když někdo svědčil o tom, jak jí DR WALE pomohl vrátit manžela zpět, a tak jsem ho kontaktoval přes jeho WhatsApp a po napsání mého problému mě ujistil, že mi pomůže dostat se zpět k mé ženě během několika dní po seslání kouzla lásky a poté, co to kouzlo udělal, se moje žena vrátila domů a prosila, že je jí to velmi líto, dnes jsem zpět se svou ženou a jsme oba šťastní a žijeme znovu spolu. Vím, že existuje mnoho lidí, kteří chtějí získat svou lásku zpět, kontaktujte prosím DR WALE, protože je perfektní odpovědí na váš problém, jeho kontaktní údaje jsou: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  40. Jsem tak vzrušující, že píšu tento článek, abych umožnil lidem hledat pomoc v jakémkoliv rozchodu manželství a vztahu, DR WALE mi přivedl mého bývalého přítele zpět, Děkuji DR WALE za to, že pomohl obnovit tolik vztahové situace, jako je ta moje, byl jsem v bolestech až do dne, kdy mě moje teta představila DR WALE, že získala svého manžela zpět pomocí mocného kouzla lásky s pomocí DR WALE Tak jsem mu poslal zprávu WhatsApp, ve které jsem mu řekl o svém problému, jak mě můj přítel opustil a podváděl mě kvůli tomu její šéfová paní v práci brečím celé dny a noci, ale DR WALE mi řekl, že můj přítel se ke mně vrátí do týdnů a ke mně všechno, o co mě druhý den požádal, bylo jako sen, když mi napsal a řekl prosím odpusť mi a přijmi mě zpět přesně to, co jsem chtěl, jsem teď tak šťastný, když jsme zase spolu. protože jsem si nikdy nemyslel, že se mi můj bývalý přítel vrátí tak rychle s tvým kouzlem. Jste nejlepší a největší na světě DR WALE. pokud jste se rozešli s bývalým milencem nebo vás váš manžel opustil a přestěhoval se k jiné ženě, chcete otěhotnět, nebuďte smutní, kontaktujte: WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Pozdravy
    Po tolika letech hraní v loterii je pro mě velmi těžké vyhrát, věci pro mě byly velmi těžké, tak jsem se rozhodl to probrat se svou kamarádkou, která mi pomohla, řekla mi o své zkušenosti s Dr. Ajayi, která pomohla jí přivést zpět svého manžela, který ji opustil, aby si vzal jinou ženu, nechal ji se čtyřmi dětmi trpět sama dále mi řekla, jak se seznámila s Dr. Ajayi online Byl jsem velmi ohromen, když jsem slyšel její příběh, tak jsem jí řekl o svém smůle v loterii A představila mě Dr. Ajayi po všech mých sezeních s Dr. Ajayim, po týdnu jsem se rozhodl zkusit to znovu Nemůžu uvěřit, že jsem vyhrál tolik, že jsem nikdy nemohl uvěřit Díky Dr. Ajayi je skvělý muž, a pokud potřebujete duchovní pomoc s čímkoli, co narušuje váš život, kontaktujte doktora Ajayi na Whatsapp / Viber: +2347084887094 nebo e-mail: drajayi1990@gmail.com a věřím, že budete rádi, že jste to udělali.

    OdpovědětVymazat
  42. Nikdy nezapomenu na pomoc, kterou mi DR WALE a sedmý duch poskytli, když jsem měl problém se svým manželstvím. Jsem vdaná šest let a s manželem se velmi milujeme. Po třech letech našeho manželství se můj manžel náhle změnil, měl poměr s paní venku, všimla jsem si toho a pak jsem se modlila o Boží zásah. Věc se stala vážnější, že jsem to musela probrat i s přítelem, modlila jsem se, aby můj manžel tu cizí ženu neopustil. Můj manžel se jednoho dne vrátil domů. Sebral nějaké oblečení a nechal mě a děti kvůli své paní. V té době jsem byla zmatená, nevěděla jsem, co mám dělat, protože jsem ztratila manžela a také manželství. Hledal jsem pomoc na internetu, viděl jsem mnoho lidí sdílet svědectví o tom, jak jim DR WALE a sedm duchů pomáhají s jejich manželskými problémy, tak jsem ho kontaktoval přes jeho WhatsApp +2347054019402 a řekl jsem mu svůj problém a bylo mi řečeno, buď klidná, že jsem přišla na správné místo, kde mohu dostat svého manžela zpět během příštích jednadvaceti dnů. Řekl mi, co se stalo s mým manželem a jak se to stalo. že moje manželství bude obnoveno. K mému největšímu překvapení Před jedenadvacátým dnem mě můj manžel na kolenou prosil a prosil mě, abych si ve svém srdci našla místo, kde bych mu odpustila. Nemohla jsem uvěřit, zpočátku jsem si myslela, že sním. Můj manžel slíbil, že už mě nikdy nepodvede a vrátili jsme se spolu klidnější a šťastnější. přátelé, kteří to teď čtou, váš případ není nejhorší, proč nevyzkoušíte DR WALE a sedm duchů. Dělají překvapení.. Vím, že nebudete litovat. Dokáže napravit váš vztah s vaším bývalým partnerem. Děkuji Bohu, že použil DR WALE k záchraně mého manželství. kontaktujte ho přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Silné a mocné zaklínadlo lásky, které získá zpět svého bývalého přítele. Rozhodl jsem se, že strávím celý den na internetu, abych se ujistil, že si toto moje svědectví o DR WALE, který je mocný, bude moci přečíst mnoho lidí. kouzelník z Afriky, Poté, co mě opustil můj milenec, jsem byl toho dne tak osamělý, že jsem se rozhodl projít síť pro pár tipů na vztahy, nikdy jsem nevěděl, že tohle je plán, který zajistí návrat mého milence. Po přečtení spousty tipů, jak obnovit můj vztah lepším způsobem, jsem zjistil, že DR WALE má mnoho doporučení než ostatní sesilatelé kouzel, takže jsem se rozhodl, že DR WALE je pro mě ta pravá osoba. práce, A kontaktoval jsem DR WALE prostřednictvím jeho údajů, které jsem viděl na internetu, a byl jsem tak šťastný, že jsem se rozhodl pro spolupráci s DR WALE, protože jeho práce byla 100% dokonalá a kouzlo přivedlo mého milence zpět ke mně s rychlou úlevou, můžete také jej nyní kontaktujte s žádostí o pomoc přes WhatsApp/Viber: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj přátelé, jmenuji se Aina a nikdy jsem nevěřila v nic nadpřirozeného, ale mocný muž jménem Dr Ajayi mě donutil mít jiný pohled na život. Potkal jsem mocného muže Dr Ajayi online, když jsem procházel emocionální bolestí, protože mě můj čtyřletý milenec opustil kvůli jiné ženě, aniž bychom měli nějaké nedorozumění. Vysvětlil jsem svou situaci mocnému muži doktoru Ajayimu a on mě pochopil, že to, co se děje, není přirozené a řekl mi kroky, které mám podniknout, abych znovu získal svého milence, postupoval jsem podle jeho pokynů a po 2 dnech mě můj milenec opustil na 8 měsíců odblokoval mě z jeho sociální platformy a kontaktoval mě, že se vrací domů a měl bych mu odpustit. od té doby je můj milostný život úžasný. Děkuji doktore Ajayi, že mě přiměl věřit v nadpřirozeno, pokud potřebujete pomoc ve svém milostném životě, doktor Ajayi je 100 JISTÝ. kontaktujte ho na e-mailu: drajayi1990@gmail.com nebo Viber / Whatsapp: +2347084887094

    OdpovědětVymazat
  45. Jen chci, aby celý svět věděl o tomto kouzelníkovi, kterého jsem potkal před časem, nemůžu říct, co všechno pro mě udělal. můj manžel mě opustil před 4 lety s mými dětmi Procházela jsem internet, když jsem se setkala se svědectvím tohoto úžasného muže online, rozhodla jsem se to zkusit a můj manžel je nyní zpět a jsme opět šťastní, nemohu dát vše, s čím mi pomohl písemně, vše, co mohu říci, je mockrát děkuji, jsem velmi šťastný a on mě ujistil, že dělá spoustu kouzel, včetně

    Kouzlo lásky
    Mocenské kouzlo
    Kouzlo úspěchu
    Osud těhotenství
    Kouzlo manželství
    kouzlo pro dobře placenou práci
    Ochranné kouzlo
    kouzlo vyhrát soudní spor
    kouzlo štěstí atd.

    Pokud potřebujete pomoc kouzelníka Dr. Ajayiho, kontaktujte ho na této e-mailové adrese (drajayi1990@gmail.com) nebo si ho přidejte na whatsapp +2347084887094 a proberte s ním svůj problém. Je to dobrý člověk a vždy mu budu vděčná.

    OdpovědětVymazat
  46. Viața mea s-a întors!!! După nouă ani de căsnicie întreruptă, soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei doi gemeni ai noștri. Am simțit că viața mea era pe cale să se sfârșească, aproape m-am sinucis, am fost emoționat foarte mult timp. Datorită unui vrăjitor numit DR WALE, pe care l-am întâlnit online. Într-o zi credincioasă, în timp ce răsfoiam pe internet, căutam un vrăjitor bun care să-mi rezolve problemele. Am dat peste o mulțime de mărturii despre acest vrăjitor special. Unii oameni au mărturisit că și-a adus fostul iubit înapoi, alții au mărturisit că restaurează uterul, vindecă cancerul și alte boli, unii au mărturisit că poate face o vrajă pentru a opri divorțul și așa mai departe. Am întâlnit și o mărturie anume, era despre o femeie pe nume Sofia, ea a mărturisit despre modul în care DR WALE și-a adus înapoi fostul iubit în mai puțin de o săptămână și a inversat efectul cancerului băieților lor, iar la sfârșitul mărturiei ei, ea a renunțat la DR WALE „WhatsApp: +2347054019402. După ce am citit toate acestea, am decis să discut cu DR WALE. L-am contactat prin WhatsApp: +2347054019402 și i-am explicat problema mea. În doar câteva săptămâni, soțul meu s-a întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem și mai fericiți decât înainte. DR WALE este cu adevărat un om talentat și nu mă voi opri din a-l publica pentru că este un om minunat... Dacă ai o problemă și cauți un vrăjitor real și autentic care să-ți rezolve toate problemele pentru tine. Încercați DR WALE oricând, acesta este răspunsul la problemele dvs. Iată contactul lui: WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Šťastný nový rok, modlím se, abys našel vše, co sis stanovil tento rok 2024, minulý rok jsem ve svém vztahu procházel těžkými časy, protože moje tříletá snoubenka se jednoho rána probudila a řekla, že odchází z domu a už tam není lásko se mnou, tohle mi opravdu zlomilo srdce, poklekl jsem ji prosit, aby se vrátila, ale všechny mé prosby byly marné, dokud jsem při surfování na internetu nepotkal doktora Ajayi. Četl jsem, jak pomáhal lidem, kteří procházeli problémy ve vztazích, někteří dokonce zmínili, že vyrábí bylinky na vyléčení jakékoli nemoci, na kterou si vzpomenete, to mě přimělo kontaktovat ho přes Whatsapp: +2347084887094 a vysvětlit mu problém, který mám se svou snoubenkou. Doktor Ajayi mi řekl, že udělá milostný rituál, který přivede mou snoubenku zpět během příštích 3 dnů, a co budu muset udělat, aby se to stalo, dodržel jsem všechny pokyny, jak bylo nařízeno, k mému překvapenému zaklepání mé snoubenky na dveře. po 4 měsících, co jsem s sebou nebral. Máte-li jakýkoli vztah nebo manželský problém, doktor Ajayi je muž, kterému můžete důvěřovat a požádat o pomoc.

    OdpovědětVymazat
  48. Jsem tu, abych se podělil o tento můj krátký příběh. Je to o společnosti a majetku, který můj táta zanechal, než zemřel. Protože jsem toho o jeho podnikání moc nevěděl, někteří jeho partneři mě plánovali vyhodit z nemovitostí. Byl jsem ze všeho zmatený. věci se začaly kazit. Nevím, komu mám plakat. Záležitost byla předložena soudu, ale zdá se, že to bylo ve prospěch mého zrádce. zrádce mi řekl, že nikdy nebudu mít nic, co bych mohl nazývat mým, že mě dokonce zavře. To vše mě přivedlo do deprese. Prohrával jsem ve všech oblastech. ale tady je obrat všeho. jednoho dne jsem četl na internetu a tak jsem narazil na stránku DR WALE. Na jeho stránce jsem viděl spoustu dobrých zpráv a svědectví o něm, jak pomohl mnoha lidem vyhrát soudní spor a udělal pro lidi mnoho dalších dobrých věcí. Tak jsem ho oslovil a vysvětlil mu všechny podrobnosti o mé situaci. DR WALE mi řekl, že se o něj nemám čeho bát, řekl mi, co mám dělat a co musím zaplatit, za což jsem všechno zaplatil a řídil se pokyny. Když to teď píšu, soud mi vrátil všechny nemovitosti a společnost. Nevím, jak DR WALE dokázal svůj zázrak a kouzlo. Teď mám všechno plně pod kontrolou. To vše díky DR WALE. Opravdu si tě vážím. DR WALE můžete kontaktovat na jeho WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo e-mailu: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Nevjerojatno svjedočanstvo o čaraču koji mi je vratio mog muža. Sretno sam udana za lijepog i brižnog muža s dvoje djece. U mojoj obitelji prije sedam mjeseci dogodio se jako veliki problem, između mene i mog supruga. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam na sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno, a on je potvrdio da je donio odluku i više me nikada nije želio vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela starog prijatelja koji je pitao mog muža. Pa sam joj sve objasnila, pa mi je rekla da jedinog načina da vratim muža je da odem kod vračare, jer je i ona to učinila da vrati svog ljubavnika. Zatim sam poslušao njezin savjet i dala mi je DR WALE WhatsApp kontakt: +2347054019402. odmah sam poslao DR WALE-u WhatsApp poruku i ispričao mu o svim bolovima i nevoljama s kojima se suočavam. DR WALE mi je rekao da više ne plačem i da opustim svoj um. Nakon mnogo razgovora s DR. WALEOM, platila sam sve materijale i predmete potrebne za bacanje čarolije, a čarač me uvjerio da ću dobiti svog muža natrag za tjedan dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Zatim je sljedeći tjedan bilo tako iznenađujuće da me nazvao moj suprug koji me nije nazvao proteklih sedam mjeseci i obavijestio me da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se s puno ljubavi i radosti vratio u kuću i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naš odnos sada bio jači nego što je bio prije uz pomoć DR. WALE-a. Savjetovat ću vam da kontaktirate DR WALE-a WhatsApp/Viber +2347054019402 ili e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  50. Danas je najsretniji dan u mom životu nakon jedne godine tuge i tuge bez da sam bio s onom koju volim, dao sam sve od sebe da usrećim svog ljubavnika, ali izgleda da nikad nije uspjelo, bilo je Kao da sve radim uzalud, ali sve hvala DR WALE-u što je došao promijeniti sve moje brige i tugu u radost. Upoznao sam velikog čovjeka kada sam pročitao neke prekrasne recenzije o DR WALE-u i kako je pomogao mnogim ljudima s njihovim problemima u vezi. Čitao sam časopis u kojem sam vidio i sjajna svjedočanstva za koja sam odlučio ne gubiti vrijeme. Došla sam do DR WALE-a i objasnila mu sve svoje probleme, rekao mi je da ne brinem i uvjerio me da će se sve riješiti. Toliko sam vjerovao DR WALE-u jer vjerujem da me ne može iznevjeriti i poslao sam mu sve svoje podatke. Zaista me DR WALE nikada nije iznevjerio, vratio mi se moj muž koji me zauvijek napustio prije godinu dana. Suprug i ja živimo zadovoljno otkako nas je ovaj čarolija ponovno spojio svojim ljubavnim čarolijama. Puno vam hvala DR WALE na vašim moćnim čarolijama. izrazi nisu dovoljni da se zahvali. Ovdje je njegov WhatsApp/Viber: +2347054019402 ili Email: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Manželská krize, kterou jsem procházel, skončila a skončila, když se do toho zapojil doktor Isikolo. Stejně jako všechny ostatní páry jsme měli své rozdíly a já se ujistil, že jsem udělal vše, co je v mých silách, abych ji vedl správně, zajistil ji a mé děti a také je chránil. Oba jsme se obětovali, abychom zajistili, že přežijeme svazek, dokud se nezačne chovat a úmyslně se se mnou tolik pohádá. Domov se stal nepříjemným pro všechny ostatní včetně mých dětí. Manipuloval s ní přítel, který byl rozvedený a chtěl také zničit moje manželství. Musel jsem kontaktovat doktora Isikolo a on odpověděl a udělal vše, co bylo v jeho silách, aby problémy ukončil. Obnovil lásku a spojení mezi námi a já nyní mohu říci, že jakákoli iluze, kterou moje žena prožívala, mi vzala a je teď lepší ženou. Výsledek toho, co pro mě doktor Isikolo udělal, který se projevil po dvou dnech, mě ohromil. Já a moje domácnost zůstáváme vděční. Apeluji na každého, kdo potřebuje pomoc s vyřešením svých vztahů a manželských problémů, aby kontaktoval doktora Isikolo, protože řešení je jisté. Jeho e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište na WhatsApp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  52. Po 2 letech jsem ztratil manželství a byl to pro mě hrozný zážitek. Moje žena mě a mého syna opustila a všechno se stalo mimo moji kontrolu a nikdy jsem nevěděl, že jen málo lidí v mém okolí vytvořilo mou ženu a obrátilo ji proti mně jen proto, že jsem se rozhodl vybudovat svou rodinu a více se na ni soustředit. Musel jsem vyhledat pomoc, protože vím, že jsem neudělal nic pro to, aby moje manželství ztroskotalo. Doktor Isikolo mi pomohl a hodně mi bylo odhaleno, co se stalo. Seslal kouzlo shledání lásky, které mě a mou ženu znovu spojilo a celé zlo, které proti mně moje rodina udělala, bylo odhaleno. Jsem vděčný, že můj domov je zpět šťastnější než kdy předtím, a veškeré uznání patří doktoru Isikolo, protože opravdu vyřešil mé problémy hned po 48 hodinách. e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo mu napište na WhatsApp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  53. Moje žena trpěla rakovinou štítné žlázy, u které bylo potvrzeno, že jde o čtvrté stadium, doktor mi řekl, že s tím nemůže nic dělat, protože nereagovala na léčbu, ale můj přítel nás zachránil a objednal si tento konopný olej z DR. WALE, o kterém řekl, že pomáhá některým pacientům v boji proti rakovině různých typů, tak jsme se rozhodli dát tomu šanci, zatím se moje žena zlepšuje naprosto velmi dobře a v současné době může chodit po domě úplně sama. Cítil jsem, že je nutné nechat ostatní, kteří trpí touto akutní nemocí, že jakmile budete mít dobrý konopný olej, může člověku skutečně dát druhou šanci na život. náhodou, pokud byste náhodou potřebovali tento konopný olej, můžete kontaktovat DR WALE, který mně a mé ženě dodal tento WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 NEBO E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    VŠEM VYŘEŠÍ NÁSLEDUJÍCÍ PROBLÉMY
    NA CELÉM SVĚTĚ NA:
    1. Získání svého milence nebo manžela zpět
    2. Duchovní neprůstřelnost
    3. Loterie
    4. Peníze kouzlo
    5. Kouzlo dlouhého života
    6. Kouzlo prosperity
    7. Ochranné kouzlo
    8. Získejte pracovní kouzlo
    9. Stát se manažerským kouzlem
    10. Získejte obrovskou půjčku bez placení jakýchkoli poplatků
    11. Získání peněz z podvodu zpět
    12. Dětské kouzlo
    13. Těhotenské kouzlo
    14. Kouzlo svobody
    15. Kouzlo lásky
    16, mizející kouzlo
    17. Neviditelné lidské kouzlo
    18. Úspěch nebo úspěšné zaklínadlo
    19. Manželské kouzlo
    20. Pomstychtivé kouzlo
    21. Kouzlo popularity
    22. Zabíjející kouzlo
    23. Kouzlo rak
    24. Kouzlo nadpřirozené síly
    25. Kouzlo šílenství
    26. Kouzlo půjčky na dům zdarma
    27. Produkční kouzlo filmů a filmu
    28. Kouzlo HIV/aids
    29. Zaklínadlo tuberkulózy
    30. Zhubněte a kouzla na tělo

    OdpovědětVymazat
  54. Nisam znala da mogu vratiti svog zaručnika dok nisam kontaktirala dr. Isikoloa koji mi je pomogao. Imala sam užasan nesporazum sa svojim čovjekom i različito smo krenuli. Bio sam emocionalno potišten i nisam znao što učiniti da pomognem situaciji. Tako sam saznao za dr. Isikolo. Kontaktirao sam ga i zamolio ga da mi pomogne oko mojih problema. Rekao mi je sve što sam trebala znati i razumjeti i poštovala sam procedure i na kraju mi je riješio problem i sada smo ja i moj zaručnik ponovno zajedno i znam da ćemo se uskoro vjenčati. To ne bi bilo moguće da mi dr. Isikolo nije pomogao kako je obećao. Rezultat njegovog rada sigurno se očituje nakon 48 sati i to 100% zajamčeno. Vidljivo mi je vidjeti učinak rezultata svega što je učinio za mene i doista su se ljubav i privrženost između mene i mog zaručnika u potpunosti vratili i drago mi je što ga nisam izgubila ni s kim vani. On vam također može pomoći ako mu se sada obratite. Pošaljite mu poruku na WhatsApp na +2348133261196 ili na njegovu e-poštu: isikolosolutionhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj přátelé, úžasné a úžasné svědectví o velkém kouzelníkovi, o které se opravdu rád podělím. Získat svou ženu zpět je to, co jsem nejméně čekal a nikdy jsem si to nedokázal představit. Já a moje žena jsme pět let manželé a žijeme šťastně, ale najednou se úplně změnila a odvrátila se ode mě a nikdy jsem nevěděl, co se děje, snažil jsem se jí zeptat, ale odmítla mi říct, co problém je, a jak šel čas, usilovala o rozvod. Byl jsem tak ustaraný a zmatený a dělal jsem vše, co bylo v mých silách, abych ji dostal zpět, ale nebylo to snadné, myslel jsem, že veškerá naděje je ztracena, a během mého hledání cesty ven mi přítel, který měl podobný problém, řekl o skvělém kouzelníkovi jménem DR WALE, který mu pomohl získat zpět i jeho ženu. V celém svém životě jsem nevěřil na kouzla nebo magii, protože jsem si nikdy nemyslel, že by to fungovalo, ale snažil jsem se dát tomuto muži šanci a k mému největšímu překvapení na mě seslal kouzlo, ale dnes jsme zase spolu v krásném domově. se třemi krásnými dětmi. Jsme spolu opět šťastní a využívám této příležitosti, abych řekl komukoli, kdo prochází podobnou situací, aby ho kontaktoval na WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Těší mě, že jsem tady a řekl doktoru Isikolovi slovo děkuji.
    Nikdy jsem si nemyslel, že budu moci znovu vidět práci svého manželství, přestože všechno už hrálo proti mně, doktor Isikolo mě zachránil. Měla jsem doma problém, kvůli kterému odešel můj manžel a já už byla těhotná a bylo pro mě těžké se bez něj v životě vyrovnat. Jeho rodina mě celou dobu podporovala, ale nikdo nám nemohl pomoci znovu se sjednotit, kromě doktora Isikola, který odpověděl v době, kdy jsem pomoc potřeboval nejvíce. Problém vyřešil a můj manžel se ke mně vrátil domů hned po 48 hodinách, protože se mnou stále žil ve stejném městě. Je úžasné, když najdete pomoc tam, kde jste si nejméně mysleli, že ji můžete získat. Ještě jednou děkuji Dr. Isikolo za vše, co děláte, abyste pomohli lidem, kteří naléhavě potřebují pomoc. Pošlete mu e-mail na adresu isikolosolutionhome@gmail.com nebo Whatsapp na +2348133261196

    OdpovědětVymazat
  57. Bůh žehnej DR WALE za jeho úžasnou práci v mém životě, teď pět let jsem byla se svým manželem oddělena a nebyla jsem spokojená, potřebovala jsem získat svého manžela zpět, protože život v samotě byl pro mě a mé tři tak hrozný. děti Hledal jsem nějakého možného sesilatele kouzel, který může přivést zpět milence a pak jsem narazil na DR WALE, viděl jsem komentář o DR WALE, jak svádí milence dohromady se svým sesilatelem kouzel Kontaktoval jsem ho a on mě vedl. Požádal jsem o řešení, on spustil nápravu mého kouzla, požádal o nějaké informace, které jsem mu poslal, a také mi řekl, že potřebujeme koupit nějaké předměty, aby pro mě kouzlo fungovalo navždy a které jsem mu vycítil peníze po několika týdnech mi můj manžel zavolal a začal mě prosit o odpuštění za všechno, co se stalo. Právě teď jsem tak šťastný, že jsme zpět jako jedna rodina pro každého, kdo může potřebovat pomoc velkého kouzelníka. Můžete kontaktovat WhatsApp: +2347054019402 nebo e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Já a moje žena jsme měli nedorozumění, které vedlo k obrovské hádce a ona odešla z domova a vrátila se zpět do domu svého otce. Nechal jsem své emoce dostat ze sebe to nejlepší a zůstal jsem od ní trvale daleko. Věci se zhoršily, když začala vídat jiného muže a já o tom nikdy nevěděl. Snažil jsem se problém vyřešit a přimět ji, aby se vrátila domů a nikdy se nevrátila. Později jsem zjistil vše, co se děje, a rozhodl jsem se vyhledat pomoc, abych napravil své manželství s ní, což mě přimělo kontaktovat doktorku Isikolo. Jak se očekávalo, pracoval pro mě a problém byl vyřešen a já jsem se sešel se svou ženou. Vrátila se domů hned po 48 hodinách, jak slíbil doktor Isikolo. Jsem mu navždy zavázán za vyřešení problému, který jsem měl v manželství. laskavě ho kontaktujte pro rychlou a naléhavou pomoc, pošlete mu e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com nebo WhatsApp na: +2348133261196

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.

Autorská práva

Obrázky a anotace ke knihám pocházejí ze serveru bux.cz, databazeknih.cz, nebo goodreads.cz. V případě, že u fotografií není uveden zdroj, jsou mojí vlastní tvorbou. Všechny recenze a ostatní příspěvky zveřejněné na blogu jsou taktéž mojí tvorbou, proto je, prosím, bez mého souhlasu nekopírujte.

Archiv blogu