Unboxing #8

5.10.15


I když trochu opožděně, ale i tak se s vámi chci podělit o další rozbalování balíčku. Ten mi přišel po hodně dlouhé době od doby objednání, a to minulý čtvrtek a neskutečně mě potěšil. Obsahoval 3 knižní kousky. Jeden komiks na trochu vážnější téma, román pro ženy od české autorky a young adult knihu vážnějšího rázu.

Balík jsem si objednávala v době, kdy mě nadchly komiksy. Ty, které mám doma, byly doposud zábavné, ale byla jsem zvědavá, jaký bude komiks na téma židů a jejich vyhlazování. Tou knihou bylo Dítě s hvězdičkou.

Před nedávnem jsem se rozhodla hodit za hlavu předsudky o českých autorech a nyní se nebráním ani jim. Od autorky Hany Marie Körnerové mám již doma jednu knihu, a tak jsem se rozhodla pro další - Heřmánkové údolí, která má úžasné hodnocení na Databázi knih.

Poslední z balíčku jsou Všechny malé zázraky, které jsou celkem trhákem. Přijde mi, že zdobí snad poličku každého knihomola. Doufám, že to značí jediné - že kniha za to opravdu stojí.





Mohlo by se vám líbit

14 komentářů

  1. Těším se na recenzi Heřmánkového údolí. Všechny malé zázraky mám už pár dní v košíku na buxu, tak přemýšlím, jestli ano či ne. Moc pěkný balíček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Na Heřmánkové údolí jsem sama zvědavá. Včera jsem jej začala číst :) Nad knížkou Všechny malé zázraky jsou taky dlouho váhala, nakonec jsem neodolala :)

      Vymazat
  2. Waau, zazraky mam tez. Kdyz uz nic, maji krasnou obalku:)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné knihy :-) Všechny malé zázraky si chci také pořídit. A těším se na recenzi knihy Heřmánkové údolí :-) Přeji pěkné čtení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Doufám, že recenze na Heřmánkové údolí bude brzy ;)

      Vymazat
  4. Všechny malé zázraky si chci taky přečíst, asi jako každý :) A Hana Marie Körnerová je úžasná autorka, mám ji moc ráda a doma mám skoro všechny její knížky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím mám jen dvě knihy. Pokud se mi zalíbí, určitě u tohoto čísla neskončím :)

      Vymazat
  5. Z týchto troch kníh poznám iba Všechny malé zázraky a aj to iba z videnia a z recenzií, každopádne ti prajem príjemné čítanie kníh a dúfam, že sa ti všetky budú páčiť :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) taky doufám, že se mi budou líbit :)

      Vymazat
  6. Ahoj! ;-) Taky jsem hodně zvědavá na to. jak se ti bude líbit Heřmánkové údolí... docela mne zaujalo... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :) Pak dám určitě vědět prostřednictvím recenze ;)

      Vymazat

Používá technologii služby Blogger.

Autorská práva

Obrázky a anotace ke knihám pocházejí ze serveru bux.cz, databazeknih.cz, nebo goodreads.cz. V případě, že u fotografií není uveden zdroj, jsou mojí vlastní tvorbou. Všechny recenze a ostatní příspěvky zveřejněné na blogu jsou taktéž mojí tvorbou, proto je, prosím, bez mého souhlasu nekopírujte.

Archiv blogu