I když se tělo necítí zrovna fit, dokáže mysl přijít s kloudným nápadem...

15.10.15


Venku prší, je sychravo. Já ležím nemocná v posteli. Snažila jsem se číst, ale knížka, kterou mám nyní rozečtenou mě zrovna nějak výrazně neudrží u čtení. Může za to možná fakt, že je objemná, tématicky spíše náročnější a je psána netradičně. Prostě knížka, pro kterou musíte vychytat to správné rozpoložení...

V tom jsem však dostala chuť si přečíst něco jiného. Trochu akčního, s prvky thrilleru. Takovéto knihy sice v knihovně mám, ale nechtělo se mi momentálně ke každé takové číst anotaci, rozhodovat se, jestli by se mi mohla líbit či nikoliv. V takových chvílích bych chtěla spíše sáhnout po jistotě.

Na internetu jsem tedy začala zadávat hesla jako top 10 knih, nejčtenější atd. Jenže to mě nijak neuspokojilo. Proto jsem dostala nápad do toho zapojit i tak trochu vás, ale nelekejte se, nepůjde o nic náročného. Dokonce za to můžete získat odměnu a to v podobě knihy, kterou vám věnuji. Výherce bude jeden a bude si moci vybrat jeden z titulů na fotografii podle libosti. 


O co tedy půjde? Sestavila jsem dotazník, ve kterém se vás zeptám, které jsou vaše nejoblíbenější knihy z jednotlivých žánrů. Můžete zmínit jednu nebo i více knih (maximálně však 3 knihy). Deadline pro vyplňování dotazníku a zároveň zapojení se do soutěže je 30.10.2015 ve 20:00. Poté vylosuji výherce a kontaktuji ho mailem. Dále postupně data zpracuji do článku/-ů a vám to poslouží jako inspirace v případě nouze.

Budu moc ráda, když se zapojíte. Pokud budete mít k dotazníku nějaké otázky, neváhejte mě kontaktovat.

Dotazník naleznete zde

Dodatek k soutěžním pravidkům: Soutěž o zaslání knihy poštou se vztahuje pouze pro české soutěžící. Pokud jste ze Slovenska a také se chcete zapojit, v případě vaší výhry se domluvíme na nějaké jiné alternativě.

Mohlo by se vám líbit

4 komentářů

  1. Nápad je super, určite sa dozvieš o mnohých super knihách! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, moc se na to těším! ;) Už jsem se dívala na dosavadní odpovědi a jsem z nich nadšená :)

      Vymazat
  2. Moc zajímavá soutěž, to nebudeš vědět, z čeho potom vybírat do objednávky :)

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.

Autorská práva

Obrázky a anotace ke knihám pocházejí ze serveru bux.cz, databazeknih.cz, nebo goodreads.cz. V případě, že u fotografií není uveden zdroj, jsou mojí vlastní tvorbou. Všechny recenze a ostatní příspěvky zveřejněné na blogu jsou taktéž mojí tvorbou, proto je, prosím, bez mého souhlasu nekopírujte.

Archiv blogu