Unboxing #4

10.9.15

Jak se tak dívám zpětně na své blogové příspěvky, už dlouho tady nebyl článek na téma unboxing. Proto je třeba to napravit. Tentokrát to bude malý balíček pouze s jednou knihou, zato jsem velmi zvědavá, jestli jsem se pro autorku rozhodla správně. Na české blogosféře se často objevuje jedna známá česká spisovatelka a blogerky na její knihy pějí chválu. Do nedávna jsem se českým autorům vyhýbala, ale změnilo se to po přečtení knihy Klejinčino tajemství, na kterou můžete najít moji recenzi zde. Z toho důvodu jsem se rozhodla, že českým spisovatelům dám nejednu šanci.

Zmiňovanou autorkou je Hana Marie Körnerová, která se zaměřuje převážně na historicko-dobrodružné romány z francouzského prostředí. Nejdřívě mě zaujala kniha Nevěsta ze zámoří, ale nakonec jsem se rozhodla pro Dům U Tří borovic, a objednala si jej z Databáze knih, kde byla kniha za výhodnou cenu. Pokud se mi autorčin styl zalíbí, rozhodně touhle knihou končit nebudu. Už teď mám v hledáčku další knihu, ale o tom možná zase příště...




Mohlo by se vám líbit

9 komentářů

  1. Autorku ani knihu nepoznám, má však veľmi peknú obálku a dúfam, že obsahovo bude taktiež dobrá :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem zvědavá, jak se ti bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky, Šárko :) Ale věřím, že se mi to bude líbit :)

      Vymazat
  3. O knížce slyším poprvé, ale docela mě zaujala. Tak jsem zvědavá, jak se ti bude líbit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší, že tě kniha zaujala :) Sama jsem na tuto autorku zvědavá :)

      Vymazat
  4. Autorku ani knihu neznám, ale ta obálka je dokonalá! :)) Přeji ti pěkné čtení a už teď se těším na recenzi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Snad se ke knížce brzy dostanu :)

      Vymazat

Používá technologii služby Blogger.

Autorská práva

Obrázky a anotace ke knihám pocházejí ze serveru bux.cz, databazeknih.cz, nebo goodreads.cz. V případě, že u fotografií není uveden zdroj, jsou mojí vlastní tvorbou. Všechny recenze a ostatní příspěvky zveřejněné na blogu jsou taktéž mojí tvorbou, proto je, prosím, bez mého souhlasu nekopírujte.

Archiv blogu