Manželská past

12.7.15



Hrabě Michael Conte si musí najít manželku. Ne že by pohledný multimilionář nějak zvlášť toužil vlézt do chomoutu, ale podle staré italské tradice, na které lpěl Michaelův otec, se nejprve musí oženit on, a teprve potom se může vdát jeho mladší sestra. A ta po sňatku doopravdy touží. Aby Michaelova rodina nepojala podezření, že si historku o náhlé svatbě vymyslel, rozhodne se jim přivézt důkaz a uzavře dohodu se svou známou Maggie Ryanovou. 
Pokud bude temperamentní fotografka během své pracovní cesty do Milána předstírat, že je Michaelovou novomanželkou, přeruší hrabě na oplátku jednou provždy veškeré kontakty s Alexou, ženou Maggiina bratra Nicka, kterou podle Maggie tajně miluje. Ani jednoho ze zúčastněných by zpočátku nenapadlo, jakou past na sebe právě nachystali…
Jennifer Probst
Překladatel: Zdeňka Zvěřinová
Nakladatel: Ikar
Rok vydání v originále: 2012
Rok vydání v ČR: 2014
Počet stran: 224
Michael pochází z italské početné rodiny, která klade velký důraz na tradice. Michaelův otec založil rodinnou pekárnu a po jeho smrti pokračuje ve vedení podniku Michael. Je si vědom, že nyní je hlavou rodiny on, čímž musí nést velké břemeno odpovědnosti nejen za celý podnik, nýbrž i za svou rodinu - matku a tři mladší sestry.

Jednoho krásného dne Michaelovi jeho mladší sestra oznámí, že je zasnoubená a chce se vdát, jenže rodinná tradice jí to nedovoluje. Aby se mohla provdat, nejprve se musí oženit její starší bratr. Ten však nevede příliš monogamní život, spíše dává přednost poznávání více žen. Proto se rozhodne, že uzavře falešné manželství a do oka mu padne Maggie - žena, která neprožila příliš idylické dětství. Má to však háček! Maggie není žádná naivní holka, která by přikývla na každou nabídku - od hraběte Conteho vyžaduje také něco na oplátku...

Můj názor:
Tahle kniha je již druhou knihou ze série Manželství s miliardářem, kde hlavními postavami jsou Michael Conte a Maggie Ryanová. Pokud jste četli první díl (Manželská smlouva) této série, s těmito hrdiny jsme se již setkali, i když jen okrajově. Avšak postava hraběte na mě nepůsobila příliš pozitivně. Vnímala jsem jej jako nepřitažlivého, ba právě naopak místy až řekněme úchylného. Nicméně v druhém díle mu bylo věnováno tolik prostoru, že jsem názor na něj změnila. Stal se z něj starostlivý, obětavý, ochranitelský a milující člověk. Kdežto na Maggie jsem oceňovala její nezávislost, svobodného ducha a místy i ostrý jazyk.

Manželská past je řazena k erotickým románům, kde těch pikantních scén bylo požehnané množství. Ale hlavním důvodem, proč jsem se do této knihy pustila bylo, že jsem se chtěla pobavit, začíst se do nenáročné literatury, jelikož poslední dobou jsem se čtením stála na mrtvém bodě. Myslím, že díky této knize jsem se opět dostala na čtecí vlnu a budu pokračovat i třetím dílem, který je zaměřen na Michaelovu nejmladší sestu Carinu.

Mohlo by se vám líbit

1 komentářů

  1. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Připojte se k úspěchu Spojte se s více než 4,000,000 investorů a obchodníků ze 170 zemí

    Otevřené obchody na eToro - 227,651,647

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.

Autorská práva

Obrázky a anotace ke knihám pocházejí ze serveru bux.cz, databazeknih.cz, nebo goodreads.cz. V případě, že u fotografií není uveden zdroj, jsou mojí vlastní tvorbou. Všechny recenze a ostatní příspěvky zveřejněné na blogu jsou taktéž mojí tvorbou, proto je, prosím, bez mého souhlasu nekopírujte.

Archiv blogu