Reakce na soutěžní dotazník

12.7.16


Všechny vás zdravím!
Před několika dny blog oslavil narozeniny a já jsem se rozhodla, jako poděkování, vám uspořádat soutěž. Abyste se do soutěže zapojili, stačilo vyplnit pouze dotazník. Všem, kteří jste se zapojili, moc děkuji, protože jste mi psali věci, které mě neskutečně potěšily! Všechny vaše odpovědi jsem si vytiskla a až mi bude nejhůř, nebo snad budu nedejbože uvažovat, že seknu s psaním blogu, na vaše reakce se podívám, znovu si je přečtu a věřím, že mě opět nabijí elánem a chutí do další tvorby!

Když jsem dotazník a pravidla soutěže sestavovala, nebylo mým cílem získat co více sledovatelů, ale především mi šlo o zpětnou vazbu, jak se vám blog "5 minut" s knihou zamlouvá, co byste na něm změnili, popřípadě, co byste uvítali nového.

Po přečtení vašich odpovědí jsem si celkem vědoma toho, že blog byl jednotvárný, pouze se opakující recenze, nově vycházející knihy, unboxing a zase dokola. Celkem jste mi psali, že o mně vlastně skoro nic nevíte. Jenže já celou dobu měla zato, že tyhle informace nejsou pro vás vůbec zajímavé, a tak jsem vás takovými typy článků nezatěžovala.

Díky vám jsem získala nové podněty na články. Všechno to ještě promyslím, dám tomu nějakou ucelenou formu a pak se můžete u mě těšit na nové věci. Snad to časově bude vše vycházet. Možná jste zaznamenali, že jsem před nějakou dobou dokončila školu. Bohužel čerstvé inženýrce bez praxe zaměstnavatelé ruce netrhají, ale přihlásila jsem se na pozice, kde je zapotřebí znát nějaký ten zákon, takže bych měla zase studovat, abych měla vůbec šanci nějak zaujmout a třeba i uspět. Uvidíme, jak to vše vyjde.

Každopádně jsem moc ráda, že můj blog opakovaně navštěvujete. Nemusíte se bát, o tradiční články nepřijdete, jen se k nim časem přidají i nové, snad pro vás zajímavé.

Mějte se fajnově a užívejte si léta, jak jinak než s knihou.

Zdraví
vaše Lucie

Mohlo by se vám líbit

2 komentářů

  1. Ajaj, já jsem taky jednotvárná. Mám jen recenze :D. Tak taky popřemýším o nějakých extra článcích. Do projektů se mi zapojovat moc nechce a slibovat pravidelnost něčeho, to nemůžu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že všichni chápou, že ani blogování není věc, která by zabrala jen pět minut. Je to věc, která chce čas, přípravu, a když ten čas někdy není, nedá se nic dělat :D Ale když je a jsou nápady, proč toho nevyužít ;)

      Vymazat

Používá technologii služby Blogger.

Autorská práva

Obrázky a anotace ke knihám pocházejí ze serveru bux.cz, databazeknih.cz, nebo goodreads.cz. V případě, že u fotografií není uveden zdroj, jsou mojí vlastní tvorbou. Všechny recenze a ostatní příspěvky zveřejněné na blogu jsou taktéž mojí tvorbou, proto je, prosím, bez mého souhlasu nekopírujte.

Archiv blogu