Unboxing #22

27.6.16


Přeji hezký den!
Před pár dny jsem znovu objevila krásy a výhody jízdy na kole... Když jsem dnes dorazila domů, byla jsem celkem zmordovaná, ale těšila jsem se, jak sednu za počítač a objednám si nějaké další knihy, na které mám spadeno. To jsem ale netušila, že mě PPL překvapí a dorazí mi recenzní výtisk od Martinusáků. Když jsem slyšela přijíždět dodávku, byla jsem radostí bez sebe a nadšení se vystupňovalo, když jsem v rukou kurýra zahlédla martinusáckou žlutohnědou obálku...

Využila jsem toho, že je venku relativně dobré počasí a balíček rovnou nafotila, u čehož mi asistovala i naše fenka zlatého retrívra Dina. Jak je vidět z fotky, na balíček si dělala zálusk sama.


V balíčku na mě čekala kniha od Jojo Moyes Jeden plus jedna, která je relativně novinkou. Od autorky jsem doposud četla její knihy Než jsem tě poznala a Poslední dopis od tvé lásky. Líbily se mi, takže věřím, že ani tahle nebude výjimkou.

Četli jste knihu Jeden plus jedna, nebo i jinou knihu od autorky? Budu ráda, když mi dáte vědět, aspoň se pak na čtení budu více těšit.

Mějte se krásně.
Lucie 

Tímto bych chtěla Martinusákům a především Lucce poděkovat za poskytnutí recenzního výtisku a knižních drobností.
 

Představte si, jak by mohl vypadat příšerný život: manžel vás opustil a rodině nepřispívá ani penny. Vašeho syna puberťáka šikanují a dcera, jež je matematický génius, má sice možnost nastoupit na prestižní školu pro nadané děti, ale vy si to zkrátka nemůžete dovolit. Už jen nákup školní uniformy by znamenal pořádnou díru do rozpočtu – a co teprve školné… Seznamte se, přesně takový je ve zkratce život Jess Thomasové.
Jednoho dne se však Jess přihodí zvláštní věc. V taxíku Najde svazek bankovek, který patří arogantnímu milionáři Edu Nichollsovi, u něhož doma Jess uklízí. Žádný balík to sice není, pro Eda bezesporu jen pár drobných, nicméně pro Jess by ony peníze znamenaly řešení problému. Jinak zásadová žena se impulzivně rozhodne, že si peníze ponechá a využije je pro svou dceru. V té chvíli ještě netuší, jak jí jejich majitel následně změní život…

Mohlo by se vám líbit

19 komentářů

  1. Moc hezká kniha. Nečetla jsem, ale vypadá zajímavě a má hezkou obálku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi právě libí po vizuální stránce. Věřím ale, že nezklame ani obsah :)

      Vymazat
  2. Luci, ať se ti líbí :) Já na ni čekám od Martinusáků už víc než měsíc, takže si myslím, že už ani nedorazí :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Šári :) Jé :/ zkus se jim připomenout. Já si vzpomínám, že mi jednu dobu recenzáky trvaly taky cca měsíc, než dorazily. Snad se brzy dočkáš! :)

      Vymazat
    2. No já už se právě připomínala během té doby asi dvakrát, tak už to nechám. Buď dorazí a nebo ne :))

      Vymazat
  3. Krásná nadílka, ať se Jojo líbí a moc hezký psík :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, věřím, že se líbit bude, zatím mě Jojo nezklamala :) Psík je takový náš mazel :)

      Vymazat
  4. Jé, ta psí slečna je vážně kouzelná! :D Jinak na tuhle knížku jsem původně koukala, že bych si ji možná i ráda přečetla. Hlavně bych si ale nejdřív chtěla přečíst Než jsem tě poznala a pak Dívka, jež si tu zanechal, takže s tím asi ještě počkám :D Imaginareum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, doma ji všichni zbožňujeme :D Já jsem začínala taky s knížkou Než jsem tě poznala a bylo to silné, emotivní čtení. To ti rozhodně můžu doporučit :) Tak ti přeji, ať se ti knihy od Jojo líbí! :) Měj se hezky

      Vymazat
  5. Skvělá volba, já mám knihu také objednanou a už na ni netrpělivě čekám. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Paní Moyesovou mám ráda, ale tahle knížka mě podle anotace moc nezaujala :) Líbily se mi knihy : Než jsem tě poznala a Dívka již jsi tu zanechal, ještě mám chuť číst Stříbrnou zátoku :-) Uvidíme, zda bude mít i další knihy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo Moyes je dobrá spisovatelka. Myslím, že i z obyčejného tématu dokáže vytvořit něco neobyčejného, zajímavého, co člověka chytne :) Tak třeba i této knížce dáš časem šanci ;) Měj se hezky a děkuji za komentář :)

      Vymazat
  7. Krásná nadílka :) Užij si čtení a já se už teď těším na recenzi :) Měj se krásně ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji :) S knihou jsem dnes začala, tak se budu snažit ji přečíst a zrecenzovat co nejdříve :) Taky se měj hezky :)

      Vymazat
  8. Krásný přírůstek! :)
    Na JoJo se chystám v podobě knihy Než jsem tě poznala, tak jsem zvědavá :)
    Pěkné čtení! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Luci :) Než jsem tě poznala tě určitě nezklame. Užij si knížku! :)

      Vymazat

Používá technologii služby Blogger.

Autorská práva

Obrázky a anotace ke knihám pocházejí ze serveru bux.cz, databazeknih.cz, nebo goodreads.cz. V případě, že u fotografií není uveden zdroj, jsou mojí vlastní tvorbou. Všechny recenze a ostatní příspěvky zveřejněné na blogu jsou taktéž mojí tvorbou, proto je, prosím, bez mého souhlasu nekopírujte.

Archiv blogu