Blog slaví narozeniny, dvojité

30.6.16


Všem přeji hezký den! V těchto dnech nastává pro blog "5 minut" s knihou významná událost, a to ta, že slaví narozeniny. V názvu příspěvku stojí "dvojité". Ptáte se, co to znamená? Můj blog má takové dva mezníky, které považuji za důležité. Prvním je, že před dvěma lety jsem si založila blog na stránkách Webnode, ale před rokem jsem se přemístila na Blogger, což byl významný krok dopředu. Z toho důvodu ten název.
 
Nejdříve bych Vám všem chtěla moc poděkovat za přízeň, jelikož bez Vás čtenářů, blogerů a nadšenců knih, bych se k tomuto článku ohledně narozenin asi nedopracovala. Ani nevíte, jak moc mě vždy potěší, když na příspěvky reagujete, líbí se Vám, nebo Vás nějaká kniha zaujme a na blog se rádi vracíte. Z toho důvodu jsem se rozhodla, že Vám vyjádřím velké díky prostřednictvím soutěže. Co můžete vyhrát a jaká jsou pravidla?

Výhra:
  • Výherce bude jeden a ve výherním balíčku najde rovnou několik věcí - knihu dle vlastního výběru z fotky níže, zapisník určený výhradně na přečtené knihy (zapisník jsem vám ukazovala v článku zde). Chybět nebudou také drobnosti pro knihomoly.
 
Pravidla soutěže:
  • Abyste vyhráli, není nutné sledovat blog přes fb, google, instagram, twitter atd. To znamená, že účastnit se může každý. Přesto bych byla ráda, abyste o blogu měli alespoň ponětí, než začnete dotazník vyplňovat.
  • Stačí jen vyplnit dotazník zde. 
  • Můžete být české i slovenké národnosti, avšak s doručovací adresou v ČR.
  • Soutěž probíhá od dnešního dne 30.06.2016 a trvat bude do 11.07.2016 23:59 hodin.
  • Poté vylosuji jednoho výherce, jehož odpovědi budou pro mě nejvíce přínosné, a poté výherce kontaktuji na mail, který uvede v dotazníku. Pokud výherce neodpoví do 24 hodin, vyberu výherce náhradního. Pokud víte, že kolem 12.07.2016 budete na dovolené a mimo dosah internetového připojení, uveďte mi to v dotazníku do "poznámek", ať případně o výhru nepřijdete.
Nezbývá mi nic jiného, než Vám ještě jednou poděkovat, že jsme to společně dotáhli až sem, a popřát Vám hodně štěstí při soutěžení, ale především... spousty krásných knižních příběhů a zážitků!

S pozdravem
Vaše Lucie 

Mohlo by se vám líbit

10 komentářů

  1. Luci, gratuluji k blogovým narozeninám a přeji, ať se blogu daří i v dalších letech a ať tě blogování stále baví. A k tomu samozřejmě spoustu krásných knih.
    Ráda se zapojím do soutěže :) Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Šári, cením si toho! :) Budu ráda, když se zapojíš, třeba se štěstí usměje na tebe :)

      Vymazat
  2. Gratuluji ke krásnému výročí blogu! Já první blogové narozeniny oslavím 30.10.2016 :) At se tvému blogu daří i nadále a těším se na nové příspěvky. :-) Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuji, Luci :) Tak to už máš taky skoro za chvíli ;)

      Vymazat
  3. Všetko najlepšie :3 Dúfam, že sa na tvoj blog budem ešte vracať dlhú dobu a že ti rôčky budú stále pribúdať :) Nech sa ti darí a teším sa na ďalšie články :3

    OdpovědětVymazat
  4. Blahopřeji k blogovým narozeninám :) je to pěkný pocit, těším se, až si se svým blogem zažiju něco podobného i já, ale to si ještě pořádnou chvíli počkám :) Do soutěže se moc ráda zapojím a ještě jednou přeju všechno nejlepší!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu moc ráda, když se zapojíš :) Moc děkuji za komentář a přání, měj se moc hezky a ať se i tvému blogu daří :)

      Vymazat
  5. Gratuluji k dvouletým blogovým narozeninám :) Přeji Ti aby bylo i v dalším roce hodně knih, další báječné nápady na články, hodně čtenářů a hlavně chuť stále tvořit "5 minut" s knihou ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji! :) Taková slova vždycky potěší ;) Budu se snažit i nadále :)

      Vymazat

Používá technologii služby Blogger.

Autorská práva

Obrázky a anotace ke knihám pocházejí ze serveru bux.cz, databazeknih.cz, nebo goodreads.cz. V případě, že u fotografií není uveden zdroj, jsou mojí vlastní tvorbou. Všechny recenze a ostatní příspěvky zveřejněné na blogu jsou taktéž mojí tvorbou, proto je, prosím, bez mého souhlasu nekopírujte.

Archiv blogu