Návštěva Levných knih

8.10.15


Dlouhou dobu jsem se chystala navštívit Levné knihy, poněvadž mě zaujalo hned několik knih. Nejbližší Levné knihy mám ve Zlíně, kde sice chodím na VŠ, ale ne vždy mi to časově zapadá do harmonogramu. Minulý víkend se mi naskytla cesta do Brna, tak jsem si říkala, že zde je Levných knih několik. Jenže když jsem dorazila do Olympie, knihy, které jsem si chtěla zakoupit, neměli. Což mě celkem překvapilo. Řekne se Brno - zde musí být nabídka přece úplná, ale opak je zřejmě pravdou.

Proto jsem tedy v pondělí jela do školy dříve, abych stihla do Levných knih zajít. Jaké to pro mě bylo překvapení, když jsem "své" kousky nalezla, dokonce jsem si odnesla i nějaké navíc. Protože se jim nedalo obsahově ani cenově odolat.

Velkým překvapením pro mě byla tahle knížečka Dobré rady pro naše zdraví, která v sobě skrývá různé rady a tipy, co dělat, když jste nachlazení, máte bolesti, k čemu jsou dobré ty a ty rostliny a spousty dalších věcí. 59 Kč se do takové malého pomocníka vyplatí investovat.


Nad Dánskou dívkou jsem nejdříve váhala, jelikož podle anotace se jedná o příběh manželského páru, kdy jednoho dne žena požádá svého muže, aby jí nahradil modelku, která měla pózovat pro nakreslení obrazu. Muž je tedy oblečen do dámských šatů, avšak zjišťuje, že tahle role je mu více než příjemná...


Než řeknu sbohem jsem měla vyhlídlé nějaký ten pátek. Anotace mě zaujala, jelikož její hlavní hrdinka - novinářka a zároveň matka tří dětí si vyslechne nemilosrdný verdikt: má nevyléčitelnou nemoc a zbývá jí rok života...


Tak padne náš svět jsem objevila spíše náhodou, kdy jsem zamířila do sekce "sci-fi". Vzpomněla jsem si, že někdo o knize již mluvil, zamlouvalo se mi to, tak jsem se rozhodla si ji také vzít.

Mohlo by se vám líbit

13 komentářů

  1. Než řeknu sbohem a Dánskou dívku mám. Nad Tak padne náš svět pořád přemýšlím. Krásně nafoceno, Lucko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Šárko :) Tak padne náš svět mě zaujal podle anotace, ale je ještě druhý díl - ten ale v Levných knihách není :/

      Vymazat
    2. Tak o tom druhém dílu ani nevím, ale už hledám na databázi... Anotace je právě zajímavá, i když je to asi pro mladší čtenáře než jsem já :-D :-D a žánr sci-fi vlastně ani nečtu, ale stejně mě ta kniha něčím přitahuje a mám chuť do ní jít.

      Vymazat
  2. Také se přidávám s chválou na pěkné fotky :-) Knihou Dobré rady pro naše zdraví jsi mě navnadila a stavím se pro ni, snad ji budou mít :-) a co se týče Dánské dívky, nad tou jsem také velmi přemýšlela :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Sabčo ;) Je dobré mít takové malého "rádce" doma. Ten se nikdy neztratí :) Věřím, že ho ještě budou mít :)

      Vymazat
  3. Moc pěkný výběr, Než řeknu sbohem si chci také koupit, snad ještě bude :-D
    Přeji pěkné čtení :-)

    OdpovědětVymazat
  4. V Levných knihách se občas dají najít poklady :). Taky tam občas ráda zajdu. Ta 1. kniha o zdraví vypadá dobře :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Docela se mi hodila :) Protože jsem si ji koupila v době, kdy na mě šlo nějaké nachlazení ;)

      Vymazat
  5. Krásné úlovky :-). Já v Levných knihách nakupuji moc ráda. Zatím nejlepší úlovek bylo asi 7 knih od Trudi Canavan (série Sonea) za necelých 500 Kč. A teď ve čtvrtek jsem tam nakoupila dárky pod stromeček :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já při tomto nákupu knih taky nakoupila pod stromeček, ale nebyly to teda knížky ale CDéčka ;)

      Vymazat
  6. Asi máme divný Levný knihy, ale já tam nikdy nemohu nic kloudného najít :( Jinak moc pěkné úlovky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi záleží od prodejny... Byla jsem i v Brně v Olympii a co jsem chtěla, to neměli :/

      Vymazat

Používá technologii služby Blogger.

Autorská práva

Obrázky a anotace ke knihám pocházejí ze serveru bux.cz, databazeknih.cz, nebo goodreads.cz. V případě, že u fotografií není uveden zdroj, jsou mojí vlastní tvorbou. Všechny recenze a ostatní příspěvky zveřejněné na blogu jsou taktéž mojí tvorbou, proto je, prosím, bez mého souhlasu nekopírujte.

Archiv blogu