Unboxing #6

21.9.15


Hezký den všem!
Dnes jsem se konečně dočkala dlouho očekávaného balíčku, ve kterém bylo hned několik knih, a mám radost, že nyní vám knížky můžu ukázat. Příspěvěk bych zveřejnila už v odpoledních hodinách, jenže ode dneška mi opět začala škola, tak jsem musela vyčkat, až do příjezdu domů.

Před více jak deseti dny jsem si nadšeně objednala šest knih s tím, že jedna byla v předprodeji a další byla skladem u dodavatele, takže jsem tušila, že si nějaký ten den na balík počkám. Ale upřímně, to čekání pro mě bylo nekonečné. Nejvíce jsem byla natěšená na komiks Nezadaná. Na internetu jsem se dívala na ukázky z knihy a chtěla ji mít už doma, abych se u ní mohla pobavit!

Další očekávanou knihou byla První ze série Selekce, na kterou se chystám po přečtení Všem klukům, které jsem milovala. V této objednávce byly převážně knihy, které jsou zářijovými novinkami. Až tedy na  zmíněný komiks Nezadaná a knihu Oko rudého cara, která byla ve výprodeji na bux.cz a zaujala mě svojí anotací, protože jsem v ní viděla spojitost se sérií Leo Demidov.

V balíčku mi nemohla chybět také kniha Jsou světla, která nevidíme, Píseň vodopádů a novinka od Liane Moriarty Sedmilhářky.






Mohlo by se vám líbit

14 komentářů

  1. Wáááu, strašně ti závidím Jsou světla, která nevidíme:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé to sú vážne krásne knihy, gratulujem :D :D

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna jsem na tvuj blog narazila a o muj boze ten design je naproto dokonaly :) Koukam ze ti nechybi ani dobry vkus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za milá slova :) Samotná šablona dělá hodně, zrovna tuhle jsem našla na netu a zaujala mě ;)

      Vymazat
  4. Oooo. krásné knížky. Jsou světla, která nevidíme, vypadají úžasně.:) Závidím. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se už nemůžu dočkat, jak se do nich pustím ;)

      Vymazat
  5. Aaaah...aaaah.... no, viac k tomu nemám čo dodať. Absolútna nádhera. Už vieš, ktorú budeš čítať ako prvu? PS: Ďakujem za mailík, si zlatá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zítra se asi vrhnu na Nezadanou, to bude rychlé čtení. A pak na První. Tu jsem sice četla v angličtině, ale dostala jsem se jen do půlky, více se mi nechtělo namáhat :D Tak si to aspoň vychutnám naplno v češtině. Nemáš za co, jsem ráda, že Ti to udělalo radost ;)

      Vymazat
  6. Vybrala sis opravdu pěkné kousky. :) Sérii Selekce bych si chtěla koupit až jak vyjde ten box. Na buxu mi ta cena za něj přišla výhodnější, ale zase je dost možné, že se po vydání třeba zvedne... no, a taky tam mám slevu Knižního klubu. :) Sedmilhářky, Jsou světla, která nevidíme... krása. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedivím se Ti, cena boxu je přijatelná ;) Já si tak plánuji počkat, jak vyjde box k sérii Drahokamy - Láska nezná čas :) Sice to bude "jen" paperback, ale když hardback už není k sehnání...Ty slevy jsou někdy peklo, i když nic kupovat nechceš, donutí Tě to :D

      Vymazat
  7. Tak to je ovšem krásná nadílka. Sedmilhářky a Světla, která nevidíme bych brala hned. A koukám na ten třetí díl série V zemi korálového stromu - to jsem vůbec neznala, až teď jsem si to našla na databázi. A vypadá to dobře. Asi si přidám na seznam. Přeji krásné počtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V zemi korálového stromu mě zaujalo před nějakou dobou. Vychází k sérii i další díly, které kupuju, ale zatím nemám ani jeden díl přečtený :/ :D

      Vymazat

Používá technologii služby Blogger.

Autorská práva

Obrázky a anotace ke knihám pocházejí ze serveru bux.cz, databazeknih.cz, nebo goodreads.cz. V případě, že u fotografií není uveden zdroj, jsou mojí vlastní tvorbou. Všechny recenze a ostatní příspěvky zveřejněné na blogu jsou taktéž mojí tvorbou, proto je, prosím, bez mého souhlasu nekopírujte.

Archiv blogu