Nálet do knihkupectví v Olomouci

3.9.15


Dnes jsme si udělali menší výlet do Olomouce do Galerie Šantovka a já se rozhodla zajít mimo jiné i do centra města, abych navštívila Neoluxor v Galerii Moritz. Hlavním důvodem bylo vyzvednutí odměn za nasbírané body z Knižního klubu. Knihkupectví bylo od Šantovky trochu z ruky, ale byla jsem rozhodnutá tam jít stůj co stůj. Tímto bych se s vámi ráda podělila o to, co jsem si z knihkupectví odnesla.

I když jsem si šla pro odměny z KK, nejvíce jsem se těšila, až si koupím knížku Budoucnost od Dmitrije Glukhovského. Sice budu v polovině měsíce objednávat ještě nějaké knížky, ale tak dlouho se mi čekat nechtělo. Mám totiž v plánu si ji přečíst ještě předtím, než mi začne škola (vláčet s sebou takovou bichli by nebylo zrovna ideální pro záda).

Před pár dny jsem na internetu narazila na knížku Skleněný trůn, což je celkem velký hit. Přečetla jsem si anotaci a přešla jsem to. Ale co čert nechtěl, včera jsem viděla pár knihobitích balíčků, nadšených ohlasů a musela jsem si ji koupit. Jsem docela napnutá, jaká tato kniha bude. 

Kromě knih a odměn samotných jsem si také odnesla nový magazín knihkupectví Neoluxor včetně soutěže a záložky. Ale teď už malá foto-ochutnávka.

PS: Pokud by se vám článek líbil, takové reporty z náletů do knihkupectví bych prováděla častěji.

 

Mohlo by se vám líbit

2 komentářů

  1. Těším se, až v Olomouci nějaké knihkupectví navštívím - v ideálním případě všechny, co tam jsou. :D No, a nejraději bych si z každého nějakou knihu odnesla. :)

    Pěkné knihy sis koupila. :) Po Skleněném trůnu se chci také podívat. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, Terko :) Z knížek mám velkou radost. Skleněný trůn právě čtu a moc se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.

Autorská práva

Obrázky a anotace ke knihám pocházejí ze serveru bux.cz, databazeknih.cz, nebo goodreads.cz. V případě, že u fotografií není uveden zdroj, jsou mojí vlastní tvorbou. Všechny recenze a ostatní příspěvky zveřejněné na blogu jsou taktéž mojí tvorbou, proto je, prosím, bez mého souhlasu nekopírujte.

Archiv blogu