Unboxing #1

10.8.15

Zdroj
V mém vůbec prvním unboxingu bych vám ráda ukázala balíček, který jsem si objednala koncem července. Ale vzhledem k tomu, že jsem byla na dovolené, je to trochu se zpožděním. 
Byly to všechno červencové novinky, o kterých jste možná už něco zaslechli. A pokud ne, teď se o nich něco málo dozvíte...

Jako každý měsíc zveřejňuji přehled knížek z různých vydavatelství, které mají v daném měsíci vyjít. Baví mě to hledat, protože díky tomu mám ucelený přehled o vycházejících knížkách, a podle toho se také rozhoduji, které knížky si koupím. Z červencového seznamu mě zaujalo více knih, ale objednala jsem si jen 3, protože ty další by byly expedovány až začátkem srpna. A já je chtěla mít doma prostě co nejdříve.

Prvním a největším lákadlem pro mě byla kniha Všem klukům, které jsem milovala. Je to spíše young adult literatura, ale přijde mi to jako milé čtení, které nikoho neurazí. Ba dokonce může i potěšit.

Další novinkou bylo Čtyři vteřiny rozhodnou, které pocházejí z tetralogiie. Tohle konkrétně je třetí díl a předchozí díly nesou název Deset malých nadechnutí a Jedna malá lež. K sérii mě vlastně přivedl druhý díl, protože jsem jej zahlídla na zahraniční blogové sféře a nadchla mě obálka. Proto jsem vyčkávala, než série vyjde u nás a budu si ji moci koupit.

A na závěr tu mám knížku Rubínová záře, která pochází z pera autorky Květů z půdy. Rubínová záře je prvním dílem z pentalogie, která bude u nás postupně vycházet. Další díly by měly podle plánů nakladetelství Moba vyjít v září a listopadu.

Mohlo by se vám líbit

3 komentářů

  1. Ani o jedné z knížek jsem doposud neslyšela, ale obzvlášť ta "Všem klukům, které jsem milovala" mě dost zaujala, asi si o ní zjistím něco bližšího :)).


    http://www.coolour-life.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Rubínovou záři čte kamarádka a moc se jí líbí.

    OdpovědětVymazat

Používá technologii služby Blogger.

Autorská práva

Obrázky a anotace ke knihám pocházejí ze serveru bux.cz, databazeknih.cz, nebo goodreads.cz. V případě, že u fotografií není uveden zdroj, jsou mojí vlastní tvorbou. Všechny recenze a ostatní příspěvky zveřejněné na blogu jsou taktéž mojí tvorbou, proto je, prosím, bez mého souhlasu nekopírujte.

Archiv blogu